2777
2789
عنوان

شقاق 😭😭😭😭😭😭😭😭

708 بازدید | 29 پست

کیا شقاق داشتن لیزر کردن ؟؟؟؟؟توروخدا بگید چیکار کردید افسردگی گرفتم از دردش 

خیلی حالم بددددددددددد

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

روزی سه بار، هر بار بیست دقیقه، توی تشت آب گرم بشین

هر شب، خودتو با پماد چشم چرب کن

اصلا نذار شکمت سفت بشه

اینارو انجام بده خوب میشی

چه بگویم..نگفته هم پیداست..غم این دل؛ مگر یکی وُ دوتاست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نرو لیزر .ملین بخور بعدم هرروز یه سنگ گرم کن بنشین روش .خوب میشی .فقط محل گرم بشین که محل شقاقت گرم ...

سر بچه اولم خیلی رعایت کردم بهتر شدم با زایمان دومم بدتر شدم وقتم نمیکنم ک تو لگن اینجور چیزا بشبنم بدتر شده انگار از دوجا ترک خورده خیلی نکرانم 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
سر بچه اولم خیلی رعایت کردم بهتر شدم با زایمان دومم بدتر شدم وقتم نمیکنم ک تو لگن اینجور چیزا بشبنم ...

لگن نشین .یه سنگ یا موزائیک بزار رو بخاری گرم بشه مرتب هرجا که میشینی بزار زیر باسنت .من خودم درگیرم الان چند روزه دارم اینکارو میکنم.خیلی سوزشش کم شده

جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه.....
لگن نشین .یه سنگ یا موزائیک بزار رو بخاری گرم بشه مرتب هرجا که میشینی بزار زیر باسنت .من خودم درگیرم ...

لیزر نرم ؟؟؟؟؟؟

سر بچه اولم خیلی رعایت کردم بهتر شدم با زایمان دومم بدتر شدم وقتم نمیکنم ک تو لگن اینجور چیزا بشبنم ...

الان متوجه شدم بارداری

مواظب باش، چرب کردن و تو آب نشستن، یه وقت برا بچه ات ضرر نداشته باشه

چه بگویم..نگفته هم پیداست..غم این دل؛ مگر یکی وُ دوتاست
عزیزم شما یه جا گفته بودی پساری گذاشتی وقتی میرفتی دستشویی دست میزدی پایینش حس میکردی؟؟؟

بله عزیزم گذاشته بودم نه اصلا اصلااااااا  تا ماه اخر حس نکردم 

ممنون.من دیروز گذاشتم نمیدونم چرا پایینش حس میکنم 

ن حساس شدی اخه میدونی دهانه رحم کجاست  خیلی فاصله دارره عزیزم

تو فکرش نباششششسشش

ن حساس شدی اخه میدونی دهانه رحم کجاست  خیلی فاصله دارره عزیزم  تو فکرش نباششششسشش

نه قشنگ انگشت میبرم داخل تا دو بند انگشت دستم میخوره اخه مدل پساری هویج بود حدود 7 سانت طولش بود و بیضی شکل بود.وای خدا کی تموم میشه این مدت سر اولی اینجور نبود نمیدونم چرا برای این یکی احتیاج پیداکردم

نه قشنگ انگشت میبرم داخل تا دو بند انگشت دستم میخوره اخه مدل پساری هویج بود حدود 7 سانت طولش بود و ب ...

من سر اولی پساری گذاستم سر دومی دیگه رفتم سرکلاژ کرذم راحت شدم همه کاریم ک فکرشو‌کنی کردم 

خوب چرا انگشت میبری داخل خطرناک این چه کاریه بیخیال باش نگران نباش فکرشو‌نکن هر چی بهش فک‌کنی سخت تر میگذرع...چند بود مگه طول سرویکست؟