2777
2789

من قیافم چیزی که بقیه بهم میگن از این دخترونه های ظریف و معصوم و اروم و ناز از وقتی اخرین جملش این بود که چرا هیکلت پر ورزیده پهن نیستی دستات چرا ظریفن(دوستان لاغر نیستم اما دستام و شونه هام ظریفن) من خوشم نمیاد دختر ایطوری اونم بعد چندین سال رابطه یهم اینو گفت و رفت حالا هر دختری میبینم هیکل پری داره و تخس و اسپرته خفنه انگار قلبم بهم میریزه💔💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ول کن بابا بدرک رفته 

اتفاقا خانم هر چی ظریف تر باشه بهتره

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

اصلا خیلی وقته گذشته از حرفش اما هیچ وقت از تو ذهنم نمیره

متاسفانه زنها اعتماد بنفسشونو زود از دست میدن چون زن همیشه یه ابزار بوده

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم
اصلا خیلی وقته گذشته از حرفش اما هیچ وقت از تو ذهنم نمیره

بابا پسرا خلن دوسته منم هیکلش پر بود بعد طرفش گف من لاغر دوس دارم ولش کرد رف دوستمم هرچقد تونست لاغر کرد براش 😐 کلا دنبال بهونه ان

بهم گفت ایطور انگار بچه گونه میزنی نه سن بالا😞

کلا یارو نقاط قوت ترو نقاط ضعف حساب کرده کم نیاره

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم