2777
2789
عنوان

مجردی

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همینکه مسئولیت روی دوشتون نیس مخصوصا بچه که بی گناه ترین توی زندگیه  تا از خودتون مطمئن نشدین ...

بنظرم هر کسی تو هر موقعیتی ک قرار بگیره میتونه خودشو تغییر بده کسی ک تو مجردی چیزی بلد نیس وقتی ک مجبور باشه میره دنبال یادگرفتنش اینجوری نیس ک وقتی بلد نباشی یعنی خودتو طرف بدبختی 

آرزویت را برآورد میکند ،آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . .
مجردی عالیه 😍 من با اینکه حدود 30 سالمه به خدا هنوز هم از مجردیم سیر نشدم 

منممم ۲۲ سالمه ولی اصلاااا بفکر ازدواج نیستممم

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند
کشف کردم دیگ دو آبان ۷۸ تازه تبریکم گفتم بهش

اها . ۱۱ منو حدس زدی؟

متعهد به تختم هستم😴💍💎❤ انسانهایی که به شما بی احترامی میکنند نیاز به بخشش یا نصیحت شما ندارند ، به اینگونه افراد فقط ترحم و دلسوزی کنید چون قطعا گذشته تلخ و سختی رو سپری کردند..
ما مجردیم و مطمعن باش با این وضع اقتصادی تا اخر عمر هم مجرد خواهیم موند😂😂غصه چیو میخوری؟همیشه میتو ...

اخی سی دل خودمون 

خدایا امید هیچ کیو نا امید نکن  خدایا فقط از خودت یاری میخوام علی بذکرالله تطمئن القلوب 
همینکه مسئولیت روی دوشتون نیس مخصوصا بچه که بی گناه ترین توی زندگیه  تا از خودتون مطمئن نشدین ...

عزیزم اینکه گفتین عشق و عاشقی مال فیلم داستانه اصلااا درست نیس 

ما در و اطراف خودمون اگه نگاه کنیم کلی ادم عاشق میبینیم ک با عشق دارن زندگی میکنن 

آرزویت را برآورد میکند ،آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . .
عزیزم اینکه گفتین عشق و عاشقی مال فیلم داستانه اصلااا درست نیس  ما در و اطراف خودمون اگه نگاه ...

عزیزم بعد ازدواج تبش میخوابه، استرس بارداری و مهمون داری و... ، اما ازدواج خوب هر جوری که باشه خوبه