2777
2789
عنوان

مجردی

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 62 پست
من مجردم از تمام لحظات مجردیم استفاده کردم به هر هدفی که میخواستم رسیدم الان دوست دارم ازدواج ک ...

عزیزم اگه اشکال نداره هدفایی ک رسیدی و داری رو میگی ؟!!

آرزویت را برآورد میکند ،آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . .
اره

همه میگن ۱۱ خداکنه ۱۰ باشه😅

متعهد به تختم هستم😴💍💎❤ انسانهایی که به شما بی احترامی میکنند نیاز به بخشش یا نصیحت شما ندارند ، به اینگونه افراد فقط ترحم و دلسوزی کنید چون قطعا گذشته تلخ و سختی رو سپری کردند..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا

دهه اول اردیبهشت شخصیت بهتری دارن انگار

متعهد به تختم هستم😴💍💎❤ انسانهایی که به شما بی احترامی میکنند نیاز به بخشش یا نصیحت شما ندارند ، به اینگونه افراد فقط ترحم و دلسوزی کنید چون قطعا گذشته تلخ و سختی رو سپری کردند..
بنظرم هر کسی تو هر موقعیتی ک قرار بگیره میتونه خودشو تغییر بده کسی ک تو مجردی چیزی بلد نیس وقتی ک مج ...

نظر شما هم قابل احترامه ، خب نظر من متفاوت از نظر شماست دوست عزیز من از مسئولیت پذیری و شناخت خود عرض کردم و مثلا آدم ی امتحان ساده درسی میده قبلش آمادگی پیدا میکنه با درس خوندن تو طول ترم و زحمت شب امتحان ی نتیجه ای میگیره  حالا برای زندگی‌ با ایشالا ماشالا بریم بگیم حالا تو هر شرایطی قرار بگیریم خودمونو باهاش تغییر میدیم منطقی نیس این نظرشخصی منه ، و اینکه عرض بنده ب حسب موارد زیادی بود که دیدم بعضیا ب اصطلاح سوختنو ساختن  بعضی هم کلا کارشون ب طلاق کشید، با ارزوی خوشبختی برای همه هم متاهلا هم مجردا   

خودتو دریاب
عزیزم اگه اشکال نداره هدفایی ک رسیدی و داری رو میگی ؟!!

دوست داشتم وارد دانشگاه بشم مدرکم بگیرم 

تلاش کردم رفتم دانشگاه درسم خوندم فارغ التحصیل شدم 

دوست داشتم برم سرکار دستم تو جیب خودم باش استقلال مالی داشته باشم

رفتم سرکار خداروشکر اوضاع خوبی دارم

تا اینکه به معزل کرونا برخورد کردم فعلا بیکار شدم تا بعد کرونا

در کل از حال و روزم راضیم

دوست داشتم وارد دانشگاه بشم مدرکم بگیرم  تلاش کردم رفتم دانشگاه درسم خوندم فارغ التحصیل شدم&nb ...

خداروشکر دوست عزیز

[QUOTE=164000031] نظر شما هم قابل احترامه ، خب نظر من متفاوت از نظر شماست دوست عزیز من از مسئولیت پذیری و شناخت ...[/QUOTEقانع شدم 😅.

عزیزم بعد ازدواج تبش میخوابه، استرس بارداری و مهمون داری و... ، اما ازدواج خوب هر جوری که باشه خوبه

نمیدونم والا