2777
2789
عنوان

مزاحم تلفنی

358 بازدید | 26 پست

من یه مزاحم دارم چندماه یه بار زنگ میزنه

حدود یک سااالهههه

نمیدونم کیه قصدش چیه اعصابمو خورد کرده الانم زنگ زده بود استرس گرفتم دست و پام داره میلرزه

اولا که زنگ میزدم جواب میدادم حرف نمیزد مثلا پنج دیقه ام حتی روشن نگه میداشتم هیچی نمیگفت

الانم دیگه کلا جواب نمیدم دو سه بار پشت سرهم زنگ میزنه و میره یه ماه دیگه دوباره

همیشه ام دوازده دوازده و نیم شب

چیکار کنم من؟

سابقه مزاحم تلفنی خطرناکم داشتم میترسم

از کجا بفهمم کیه؟

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نفهم کیه شمارشو بلاک کن نفهمی کی زنگ زده دیگ

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°
سیمکارتتو عوض کن خیال خودتو راحت کن

باید بفهمم کیه

مطمینم به اون مزاحم خطرناکم که میخواس زندگیمو خراب کنه ربط داره

مطمئنم آشناست و قصدش دشمنی

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     
صمارش بزن نمبربوک با تروکالر میاد بالا اسمش حدودا بعدش بترسونش🤣

برنامست؟

از کجا باید نصب کنم؟