2777
2789
عنوان

مزاحم تلفنی

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 26 پست

پلیس فتا بگو خب

ANTP_A         زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی.. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اییی چ هیجان انگیز ایکاش منم داشتم از اینااا😲😲😨😨😨

حالا اون مزاحم خطرناکرو تعریف کنم برگات میریزه

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     
چه شماره ای میاد؟؟

ایرانسله

شماررو بفرستم اینجا؟

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     
از رو گوشی اون میاره؟

نه 

هرکی نمبر نصب کرده و شماره این بنده خدا داره روی اونا میاره

مثال من نمبر دارم شمارت سیو دارم زهرا هرکی نمبر داره شماره شما رو سرچ کنه براش میاره زهرا

ناشناس بگو.

میخام‌میخام 😂😂😂😂

دوسال پیش یکی بهم اس داد به اسم خاله ی نامزدم

نزدیکه سه ساعت اس پشت سر اس یطور که اصلا نتونم فکر کنم اس میداد و سوال میپرسید

رابطتون چطوره ادرستونو بگو بیام ببرمت مشاور نامزدت ازت ناراحته طلاق بگیر کادو برات چی خریده بود و.... هزاران حرف و سخن ولی هدف اصلیش سرد کردن منو و اینکه اقدام به جدایی  کنم

بعدش که اون خفه شد و من شاخکام راه افتاد مشکوک شدم زدم تل دیدم عه این یارو یکی دیگست 

دیگه فرداهم رفتم خاله نامزدمو دیدم دیدم نه حرفی نه حرکتی معلوم بود کار اون نیس

به نامزدم گفتم گف خطتتو بنداز دور و آخرم نفهمیدم کی بود

چرا به خود ایرانسل اطلاع نمیدی ؟ چرا تا حالا بلاک نکردی؟

میخوام بدونم کیه

مطمینم آشناست