2777
2789
عنوان

بی وفایی مرد😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1891 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربطی نداره 

آدم وابسته به شرایط واکنش نشون میده 

الان پدرش فوت شده و شما نقطه آرامششید پس از شما رابطه میخواد اما به‌ این معنا نیست که حتما اگر شما خدایی نکرده فوت شدید هم رابطه جنسی رو به عنوان آرامش دهنده انتخاب کنه.

اگرم منظوزتون اینه بعد ۱ سال از مرگتون ازدواج کنه این ممکنه چون افراد نمیتونن تا ابد عزادار بمونن

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

چرا فک میکنی بی وفاییه رابطه هم مثل غذا خوردن و آب خوردن یه نیازه کاش اینو بفهمید اینقدر نه خودتون عذاب میکشید نه ب بقیه عذاب میدین الان پدرش مرده نباید غذا بخوره نباید آب بخوره اینم نیازشه دیگه 

همیشه اون بیشعوری باش که همه مواظبن براش سو تفاهم پیش نیاد نه اون مهربونی که همه دلشو میشکنن
یعنی چی

منم شوهرم برادرش فوت کرد ، شب سوم انگار نه انگار. . همچین اومد جلو انگار نه انگار.  مردا خیلیاشون همینجورین ، احساساتشون ضعیفه 

دوست دارم خداااااااا. ............  ای کاش میتونستیم به گذشته برگردیم   ای کاش بعضی وقتا بعضی کارارو انجام نمیدادیم.  زندگی سخت تر ازونی بود که فکرشو میکردم. اما بازم خدامو شکر میکنم. خدایی که هیچوقت تنهام نذاشت.  خدایی که یه دختر زیبا بهم هدیه داد تا بیشتر واسه سرپا موندن تلاش کنم و نذارم مشکلات منو از پا در بیارن.  شوهرمو دوست دارم ، اونم تقصیری نداشت ،بد زمین خورد  خدایاااااااا خودت هوامونو داشته باااااااش............  دوست دارم خدااااااااا
میره زن میگیره خخخخ  ولی یه فامیل داشتیم زنش فوت کرد بخدا مرده شیونننننن میکرد گریه زاری تا یه ...

ولی شوهر دختر عمه من خیلی وفادار بود.یه مرد خوشگل و خوشتیپ و پولدار.خیلی هم مذهبیه.همچنان میگه من بعد خانومم دیگه زن نمی‌گیرم.

والا بخدا...مادرش 3 سالع فوت شده هنوزم نتونسته اون ادم سابق بشه

عزیزم کورد کجایی؟

دلت که شکست سرت را بگیر بالا.....!                                   تلافی نکن،فریادنزن،شرمگین نباش،حواست باشه دلت شکسته گوشه هایش تیز است .....مبادا دل ودست آدمی را که روزی دلدارت بود زخمی کنی،مبادا فراموش کنی روز شادیش آرزویت بود...... صبور باش، بغضت را پنهان کن، رنجت را پنهان تر.....! زمین گرد است.....!!!!
ولی شوهر دختر عمه من خیلی وفادار بود.یه مرد خوشگل و خوشتیپ و پولدار.خیلی هم مذهبیه.همچنان میگه من بع ...

خیلی کمن همچین مردایی 

چند وقته همسرشون فوت کرده؟

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      
خدا بکنه ان شاءالله....راحت بشم...

خدا نابود کنه تمام مردایی رو که واقعا به ناحق و با ظلم و ستم فراوان همچین احساس وحشتناک و ناامیدی تمام  رو به زنا منتقل میکنن.  خدا به حق پنج تن ازشون نگذره 

دوست دارم خداااااااا. ............  ای کاش میتونستیم به گذشته برگردیم   ای کاش بعضی وقتا بعضی کارارو انجام نمیدادیم.  زندگی سخت تر ازونی بود که فکرشو میکردم. اما بازم خدامو شکر میکنم. خدایی که هیچوقت تنهام نذاشت.  خدایی که یه دختر زیبا بهم هدیه داد تا بیشتر واسه سرپا موندن تلاش کنم و نذارم مشکلات منو از پا در بیارن.  شوهرمو دوست دارم ، اونم تقصیری نداشت ،بد زمین خورد  خدایاااااااا خودت هوامونو داشته باااااااش............  دوست دارم خدااااااااا