2777
2789
عنوان

بی وفایی مرد😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1891 بازدید | 55 پست
خودشم اینو گفت خب اگه من بمیرم چطور میخواد ارامش بگیره😭

میره زن میگیره خخخخ 

ولی یه فامیل داشتیم زنش فوت کرد بخدا مرده شیونننننن میکرد گریه زاری تا یه مدت سوژه شده بود میگفتن فلانی خیلی برا زنش ناراحت بوده😑😑خدا شاهده نزاشت چهلم زنش بره زن گرفت🤣🤣

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بر اساس روانشناسی رابطه باعث کاهش اضطاب و استرس میشه ولی اینکه ایشون قبل از هفتم پدرش چنین روحیه ای رو دارن که تقاضا سک س داشته باشن برا من هم عجیبه

شاید وابستگی به پدرش نداشته ؟ 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 
خودشم اینو گفت خب اگه من بمیرم چطور میخواد ارامش بگیره😭

بعد اینکه بمیری دیگه چیکار داری شوهرت زن میگیره یا نه

توی برزخ وقت نداری ب این دنیات فکر کنی فکره اعمال خودتی😂😂😂 چ حرفا میزنید

شوهرمن سرما خوردم بهش گفتم شاید کرونا باشه گفت بیا یه برگه بنویس امضا کن من برم واسه یک هفته یکز رو ...

این دیگه با ارز معذرت خیلی آشغاله.

آروم و مظلومم ولی دیگه تصمیم گرفتم تغیرکنم👎.یاخداظهور آقام امام زمان 

شوهرت از طرف تو دلداری میخواسته ☹

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
شوهرمن سرما خوردم بهش گفتم شاید کرونا باشه گفت بیا یه برگه بنویس امضا کن من برم واسه یک هفته یکز رو ...

جدی  گفت؟نزدی دهنش پر خون شه

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      
بعد اینکه بمیری دیگه چیکار داری شوهرت زن میگیره یا نه توی برزخ وقت نداری ب این دنیات فکر کنی فکره ا ...

آخه خیلی بده سریع زن بگیره حداقل یه سال صبر کنه

دل پدرو مادرم نشکنه 😢

شرط چاقو مُرد