2777
2789
عنوان

بی وفایی مرد😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1891 بازدید | 55 پست

کلا مردها فازشون با خانم ها فرق میکنه،کلا هم موجودات خودخواهی هستن،یکی کمتر یکی بیشتر،توی آشنایان فقط یکنفر بود که زنش فوت کرد ۵۰ سالش بود،یکی از اقوام گفت کی تجدید فراش می کنید،که در جواب گفت لطفا از خونه ی من برید بیرون،سالهاست که زنش فوت شده و ازدواج نکرده

خدا نابود کنه تمام مردایی رو که واقعا به ناحق و با ظلم و ستم فراوان همچین احساس وحشتناک و ناامیدی تم ...

الهی امین...اشک تو چشام جمع شده...کاری کرد بامن هر روز ارزوی مرگمو میکنم...ولی مرگ هم واسه من ناز میکنه

من و خاهرم ازین کاربری دوتایی استفاده میکنیم چون من تعلیق شدم  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الهی امین...اشک تو چشام جمع شده...کاری کرد بامن هر روز ارزوی مرگمو میکنم...ولی مرگ هم واسه من ناز می ...

منم زندگیم اصلا خوب نیست ، اما بخاطر دخترم دارم تحمل میکنم.  بچه دارین ?

دوست دارم خداااااااا. ............  ای کاش میتونستیم به گذشته برگردیم   ای کاش بعضی وقتا بعضی کارارو انجام نمیدادیم.  زندگی سخت تر ازونی بود که فکرشو میکردم. اما بازم خدامو شکر میکنم. خدایی که هیچوقت تنهام نذاشت.  خدایی که یه دختر زیبا بهم هدیه داد تا بیشتر واسه سرپا موندن تلاش کنم و نذارم مشکلات منو از پا در بیارن.  شوهرمو دوست دارم ، اونم تقصیری نداشت ،بد زمین خورد  خدایاااااااا خودت هوامونو داشته باااااااش............  دوست دارم خدااااااااا
دو تا...یه دختر یه پسر

خدا حفظشون کنه براتون.  منم داغونم عین شما.  نه روحی برام مونده نه جسمی.  خسته شدم از بس ظاهر نمایی کردم برای این زندگی لعنتی

دوست دارم خداااااااا. ............  ای کاش میتونستیم به گذشته برگردیم   ای کاش بعضی وقتا بعضی کارارو انجام نمیدادیم.  زندگی سخت تر ازونی بود که فکرشو میکردم. اما بازم خدامو شکر میکنم. خدایی که هیچوقت تنهام نذاشت.  خدایی که یه دختر زیبا بهم هدیه داد تا بیشتر واسه سرپا موندن تلاش کنم و نذارم مشکلات منو از پا در بیارن.  شوهرمو دوست دارم ، اونم تقصیری نداشت ،بد زمین خورد  خدایاااااااا خودت هوامونو داشته باااااااش............  دوست دارم خدااااااااا

این فکرا چیه میکنی😂اصلا شاید دورازجون شوهرت زودتر از شما فوت کنه بعد از صد وبیست سال

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚
ولی شوهر دختر عمه من خیلی وفادار بود.یه مرد خوشگل و خوشتیپ و پولدار.خیلی هم مذهبیه.همچنان میگه من بع ...

بشنو باور نکن..یکی هم نه چندتا داره ولی ب صورت موقت

ام خاکه جوانه،بو من ژیانه،روح و جانم ب فیدای کوردستانه😍❤❤❤❤