2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونایی را که نخودم چی؟

بعد نماز صبح،ی نماز قضا بخون

من خدا رو شکر هیچ نماز روزه قضا ندارم

همیشه هم خوندم و سعی کردم اول وقت باشه

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم    

گاهی وقتا ولی کلی دعا و قران میخونم ولی قول دادم به خدا اون اتفاقایی که میخوام تو اذر بیفته دیگه هیچ وقت تو خوندنش تنبلی نکنم 

مـن حواســم بهـ همــهـ جــَمع ولــی پرتــ تـــ❣وام
توی تاپیک امام حسین حسابی توهین کردی و تاپیکو منحرف کردی بس نبود؟هنوز ارضای روحی نشدی؟باور کن مشخصه ...

اولا من به اون دوستان گفتم شوخی کردم امدم استیکر بزارم بزارم پست شد

دوما مگه توتاپیک شمانظرگذاشتم که دخالت میکنی

سوما تواون تاپیکم خیلی بددهنی کردی  ریپلای نکردم چون درحدخودم ندیدمت

سرت توکارخودت باشه پس

بعد نماز صبح،ی نماز قضا بخون من خدا رو شکر هیچ نماز روزه قضا ندارم همیشه هم خوندم و سعی کردم اول و ...

دو رکعتی؟ برا هر نمازی یعنی

خدا کنه واقعا هر سلام ۷۰،۶۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم....چون تنها توشه آخرتمه😃

بله...من بعضی وقتا دلم میگیره چنان حس نیاز ب درد و دل پیدا میکنم ک راز دار تر از خودش کسی نیست...های های گریه میکنم...طوری ک حتی نمیتونم حمدو سوره اینارو ب ارومی بخونم...نماز تموم میشه آروم میشم احساس میکنم صدامو شنیده ...مطمئنم کمکم میکنه...من فقط وفقط دلتنگ پسرمم...😔

خانوم های گل لطفا سرنماز برام دعاکنید خدا یه بچه سالم بهم بده التماس دعا اسمم معصومه فکر کنید خواهر تونم 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

میشه برای بچه دار شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🌹
به من آرامش میده وقتی نخونم انگار چیزی گم کردم

عبادت برای عادت نیست

برای وصل شدن به خداست

توجه و عشق ورزیدن به خالق عاشقی است که ما را برای کمال آفرید

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم    
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792