2821
2789
عنوان

جاری حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 1418 بازدید | 73 پست
خوبه اینجور تاپیکها نشون میده کسانی که تو کرونا مهمونی میدن و میرن حد و سطحشون چقدره. در حد گیس و گی ...

😂😂😂

پـایـیــز را دوسـت دارم چـون مـهـرتـورا بــه دلــم انـداخـتـه...عـشـق پـنـهـانـی تـریـن راز پـایـیـز اسـت... ♥️🌈🍂🍃
ن اتفاقا خیلی سیاست هم داره دورو هس😒😒

یه جا میگی بی عقل یه جا میگی سیاست داره ؟

نمردیم بی عقل باسیاست دیدم

مراحل تبدیل چوب خشک به خرس پاندا از 98/8/10 شروع می شود😄 وزن فعلی 47 وزن هدف 58 😅 تامام راستی باردار نیستم تیکر افزایش وزن و ورزشمه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه جا میگی بی عقل یه جا میگی سیاست داره ؟ نمردیم بی عقل باسیاست دیدم

حرفاش از سر بی عقلیه ولی سیاست هم داره سیاست هایی که ضایع میزنه 

پـایـیــز را دوسـت دارم چـون مـهـرتـورا بــه دلــم انـداخـتـه...عـشـق پـنـهـانـی تـریـن راز پـایـیـز اسـت... ♥️🌈🍂🍃
تازه میگه بیلر به قدکوتاه خپلا میاد😒😏😏

تو رو خدا ما قد کوتاه های خپل رو ببخش اگه یه وقتی سرهمی پوشیدیم اخه بهمون نمیاد

مراحل تبدیل چوب خشک به خرس پاندا از 98/8/10 شروع می شود😄 وزن فعلی 47 وزن هدف 58 😅 تامام راستی باردار نیستم تیکر افزایش وزن و ورزشمه
حرفاش از سر بی عقلیه ولی سیاست هم داره سیاست هایی که ضایع میزنه 

😐💔

نمردیم سیاست ضایع رو هم دیدیم🤭😁

تو رو خدا ما قد کوتاه های خپل رو ببخش اگه یه وقتی سرهمی پوشیدیم اخه بهمون نمیاد

عزیزم توهین نشه من حرف اونو زدم

الان اسی اومد تایپیک زده عیبت جاریش بکنیم اونوخ شماها سرکوفتش میزنید 😁

ن بابا اینا که نمیدونم چجوریه فقط نظرشونو میگن

نه عزیزم لابد واسه تو خیلی حرفه الان هر جوونیاش بخواد ازدواج کنه خونه و ماشین باید داشته باشه که اکث ...

چرا میخوای بگی داشتن خونه و ماشین و عمل دماغ چیزخاصی نیست...به نظرم استارتر حس کرده اون حسوده و حسش اشتباه نیست چون ادم راحت میتونه حس اطرافیان رو نسبت ب خودش بفهمه

ن بابا اینا که نمیدونم چجوریه فقط نظرشونو میگن

ما که نمیدونیم چجوریه چرا واسه ماها تاپیک میزنی تا نظر الکی بدیم فرزندم

عزیزم توهین نشه من حرف اونو زدم

فعلا که توهین شده  من قبلم ۷ تیکه شد با کلمه خپل

ما که نمیدونیم چجوریه چرا واسه ماها تاپیک میزنی تا نظر الکی بدیم فرزندم

من گفتم نظر الکی؟گفتم منظورمو نمیفهمید نمیدونید رفتار جاریم دقیق چجوریه ک درکم کنید

فعلا که توهین شده  من قبلم ۷ تیکه شد با کلمه خپل

طوری نی خپلی مگه😂