2821
2789
عنوان

جاری حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 1418 بازدید | 73 پست
حالا خیلی قدتون بلنده عزیزم؟

هم قدیم ولی اون فقط خاسته ی زری بزنه و فضولی کنه

پـایـیــز را دوسـت دارم چـون مـهـرتـورا بــه دلــم انـداخـتـه...عـشـق پـنـهـانـی تـریـن راز پـایـیـز اسـت... ♥️🌈🍂🍃

ببخشید گلم. 

ولی اینایی که گفتی حسودی ندارن که یه مغازه زدن چیه مگه که تازه هنوز نزده 

به نظرم تو اینجوری حس می‌کنی 

اخطار  اگه فکر می‌کنی اون دختری که تو خیابون شالش افتاده یا حجاب نداره باید مورد آزار کلامی و جنسی قرار بگیره ...اگه فکر می‌کنی دختری که آرایش یا تتو داره قصدش جلب توجه  دیگران ..  اگه فکر می‌کنی دختری که تو صفحه شخصیش عکس با پوشش دلخواهش میزاره باید مورد آزارقرار بگیره ... اگه فکر می‌کنی دختری که پریود شدن رو مخفی نمیکنه و پد بهداشتی رو تو کیسه مشکی نمیخره حیا نداره... اگه فکر می‌کنی دختری که چهار کلمه با یه مرد حرف زده و خندیده بی بند و باره ... اگه فکر می‌کنی به  اون دختری که تو خیابون بلند می‌خنده باید بد نگاه کرد و تیکه انداخت .. اگه فکر می‌کنی دختری که تو مهمونی لباس باز پوشیده باید با نگاهت آزارش بدی ... اگه فکر می‌کنی چون یک دختر مهمونی رفته و مشروب خورده حقشه مورد تجاوز قرار بگیره ... باید این رو بدونی ..... تو هم حامی تجاوزهستی... تو هم یک متجاوزی 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

احساس میکنم تو بیشتر میخوای پز بدی و فک میکنی همه بهت حسودی میکنن

نخیر عزیزم کل خواهرشوهرام و حتی مادرشوهرم ک میشه عمه جاریم پشت منه و منو دوست دارن چون اون از سر کم عقلی حرف میزنه 

پـایـیــز را دوسـت دارم چـون مـهـرتـورا بــه دلــم انـداخـتـه...عـشـق پـنـهـانـی تـریـن راز پـایـیـز اسـت... ♥️🌈🍂🍃
اشتب تایپی گلم منظورم دیشبه براخواب با خواهر شوهرا خونشون بودیم

چرا رعایت نمیکنید واقعا برام سواله یعنی درقبال خودتون که هیچ حداقل درقبال مردم احساس مسئولیت داشته باشید 😏فکرکردین کرونا شوخیه من باوجود دوتا ماسک و رعایت تمام پروتکل ها چون شاغلم و سیستم ایمنی بدنم ضعیفه یک هفته اس ‌کرونا گرفتم فقط خدا میدونه چه حالی دارم کاش دنیا یه مقدارعادلانه بود اونایی رعایت نمیکنن میگرفتن نه اینکه خودشون با سیستم ایمنی قوی میان ادارات و کرونا رو میندازن به جون اونایی که ضعیفن 😒

ببخشید گلم.  ولی اینایی که گفتی حسودی ندارن که یه مغازه زدن چیه مگه که تازه هنوز نزده  ب ...

نه عزیزم برای ما که هنوز عروسی نکردیم و شوهرم رو پای خودش وایساد خونه خریدیم و ماشین و الانم میخایم مغازه بزنیم خیلی حرفه 

کار خاصی نمیخواین بکنین که حسودی کنن! آخه بیلر خریدن و مغازه زدن حسودی داره! اون دیگه جقدر داغونه ...

اینا چیزی نیستن ولی اون کلا حسوده 

شاید بیچاره سادس. همه که قرار نیس سیاست داشته باشن

ن اتفاقا خیلی سیاست هم داره دورو هس😒😒

نه عزیزم برای ما که هنوز عروسی نکردیم و شوهرم رو پای خودش وایساد خونه خریدیم و ماشین و الانم میخایم ...

نه عزیزم لابد واسه تو خیلی حرفه الان هر جوونیاش بخواد ازدواج کنه خونه و ماشین باید داشته باشه که اکثرا همه دارن 

تازه حرفای تو همش شد میخوام هنوز کاری هم نکردید که 

یکم تو توهمی 

اخطار  اگه فکر می‌کنی اون دختری که تو خیابون شالش افتاده یا حجاب نداره باید مورد آزار کلامی و جنسی قرار بگیره ...اگه فکر می‌کنی دختری که آرایش یا تتو داره قصدش جلب توجه  دیگران ..  اگه فکر می‌کنی دختری که تو صفحه شخصیش عکس با پوشش دلخواهش میزاره باید مورد آزارقرار بگیره ... اگه فکر می‌کنی دختری که پریود شدن رو مخفی نمیکنه و پد بهداشتی رو تو کیسه مشکی نمیخره حیا نداره... اگه فکر می‌کنی دختری که چهار کلمه با یه مرد حرف زده و خندیده بی بند و باره ... اگه فکر می‌کنی به  اون دختری که تو خیابون بلند می‌خنده باید بد نگاه کرد و تیکه انداخت .. اگه فکر می‌کنی دختری که تو مهمونی لباس باز پوشیده باید با نگاهت آزارش بدی ... اگه فکر می‌کنی چون یک دختر مهمونی رفته و مشروب خورده حقشه مورد تجاوز قرار بگیره ... باید این رو بدونی ..... تو هم حامی تجاوزهستی... تو هم یک متجاوزی 

بیلر بیشتر به قد بلندا میاد 

به جاریت بگو فازا ماذا یا حبیبی؟ 😂😂😂

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
نه عزیزم لابد واسه تو خیلی حرفه الان هر جوونیاش بخواد ازدواج کنه خونه و ماشین باید داشته باشه که اکث ...

نخیر گلم اگه بود که الان اینجا نبودی اینجوری بگی اره باید داشته باشه خونه و ماشین ولی اینکه کسی فکر نمیکرد تنهایی بتونه همه کار کنه و خیلی چیزا بخره و بهترین زندگیو داشته باشیم مهمه و الانم #حسادت

بیلر بیشتر به قد بلندا میاد  به جاریت بگو فازا ماذا یا حبیبی؟ 😂😂😂

تازه میگه بیلر به قدکوتاه خپلا میاد😒😏😏