2821
2789
عنوان

جاری حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 1418 بازدید | 73 پست
چرا میخوای بگی داشتن خونه و ماشین و عمل دماغ چیزخاصی نیست...به نظرم استارتر حس کرده اون حسوده و حسش ...

اجی جاریم و برادر شوهرم اصن جواب سلام مارو ندادن هی جاریم میگه این لباس بهت نمیاد این ب تنت اینجوریه و مدام پیش همه حتی مادرشوهرم غیبتمو میکنه 

پـایـیــز را دوسـت دارم چـون مـهـرتـورا بــه دلــم انـداخـتـه...عـشـق پـنـهـانـی تـریـن راز پـایـیـز اسـت... ♥️🌈🍂🍃
من گفتم نظر الکی؟گفتم منظورمو نمیفهمید نمیدونید رفتار جاریم دقیق چجوریه ک درکم کنید

عه تو بازم میگی ما که نمیدونیم درکتم نمی کنیم پس این تاپیک الکیه 

الان ما چگونه درد تورا دوا کنیم نه میفهمیت نه درکت میکنیم

مراحل تبدیل چوب خشک به خرس پاندا از 98/8/10 شروع می شود😄 وزن فعلی 47 وزن هدف 58 😅 تامام راستی باردار نیستم تیکر افزایش وزن و ورزشمه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عه تو بازم میگی ما که نمیدونیم درکتم نمی کنیم پس این تاپیک الکیه  الان ما چگونه درد تورا دوا ک ...

خب ازم سوال بپرس بگو بیشتر توضیح بده 

پـایـیــز را دوسـت دارم چـون مـهـرتـورا بــه دلــم انـداخـتـه...عـشـق پـنـهـانـی تـریـن راز پـایـیـز اسـت... ♥️🌈🍂🍃
خب ازم سوال بپرس بگو بیشتر توضیح بده 

علاقه ایی ندارم🤣🤣

مراحل تبدیل چوب خشک به خرس پاندا از 98/8/10 شروع می شود😄 وزن فعلی 47 وزن هدف 58 😅 تامام راستی باردار نیستم تیکر افزایش وزن و ورزشمه
علاقه ایی ندارم🤣🤣

علاقه نداشتی که جواب نمیدادی😂😂

علاقه نداشتی که جواب نمیدادی😂😂

از جواب بی خودت حرصم گرفت همین جور الکی یه چی میگب

از جواب بی خودت حرصم گرفت همین جور الکی یه چی میگب

عسیسم شما ک از زندگی کسی خبر نداری دخالت نکن و نظر الکی نده حالام بسلامت

تعجب میکنم شما ایران زندگی نمی کنید!!    من ایران زندگی نمی کنم !!  چجوریاس؟ خونه و ماشین تو ایران که خیلی متاهلاشم ندارن حسودی نداره؟! منظورم این نیست که حسود باشیم ها... منظورم اینه کسی که بخواد حسودی کنه خونه و ماشین که چیزی نیست به دکمه روی لباستم حسودی میکنه! سرتون نیومده احتمالا وگرنه من خودم یکی از جاریام اونقده حسودددده که نگو یعنی فقط کافیه یه تیکه لباس بی ادبیه یدونه ش ر ت بخرم تا نره عین اونو نخره اصلا آروم نمیگیره! دیگه خونه و ماشین و مغازه که بمااااند... اسی طفلی رو انقده اذیت نکنین یچیزی دیده که داره میگه. منم شاید اگه این جاریم اینجوری نبود متوجه نمیشدم بقیه جاریام اینجوری نیستن فقط این یکی اینجوریه

عسیسم شما ک از زندگی کسی خبر نداری دخالت نکن و نظر الکی نده حالام بسلامت

گلم من خودت تاپیک میزنی به بقیه اجازه میدی که دخالت کنن 

بقیه از زندگیت خبر ندارن چرا پس تاپیک بی خودی میزتی وقت بقیه رو میگیری چون اگرم نظری بدن میگی تو که خبر نداری چرا نظر الکی میدی تکلیف معلوم کن