میخام دماغمو عمل کنم و شوهرمم میخادمغازه بزنه.... جاریمو و شوهرش میخان بترکن بعدم ما امروز خونشون بودیم جواب سلام هم ندادن مهمونی بود همه بودن اخرشبم زنونه نشسته بودیم خواهرشوهرم گفت میخام بیلر بگیرم گفتم اگه دیدی و خوشکل بود بر منم بخر جاریم گفت نه تو نخر بهت نمیاد قدت بلنده میخاد جر بخوره نکبت😒😒😒😒
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
تعجب میکنم شما ایران زندگی نمی کنید!! من ایران زندگی نمی کنم !! چجوریاس؟ خونه و ماشین تو ایران که خیلی متاهلاشم ندارن حسودی نداره؟! منظورم این نیست که حسود باشیم ها... منظورم اینه کسی که بخواد حسودی کنه خونه و ماشین که چیزی نیست به دکمه روی لباستم حسودی میکنه! سرتون نیومده احتمالا وگرنه من خودم یکی از جاریام اونقده حسودددده که نگو یعنی فقط کافیه یه تیکه لباس بی ادبیه یدونه ش ر ت بخرم تا نره عین اونو نخره اصلا آروم نمیگیره! دیگه خونه و ماشین و مغازه که بمااااند... اسی طفلی رو انقده اذیت نکنین یچیزی دیده که داره میگه. منم شاید اگه این جاریم اینجوری نبود متوجه نمیشدم بقیه جاریام اینجوری نیستن فقط این یکی اینجوریه