2821
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 31 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حکایت ملا نصرالدینه. سنتی میری جلو چون نمیشناسن سخت میگیرن و یه مقدار حالت بیزینسی پیدا میکنه اینجا میگی معرفی کنن میگن اینجا اخرش معلومه چی میشه پیش معرف بری میگن یه داستانی داره کارش به معرف کشیده

خـــــدایا… یادم بده آنقدر مشغول عیب‌های خودم باشم که عیب های دیگران را نبینم یادم بده اگر کسی را بد دیدم قضاوتش نکنم، درکش کنم… یادم بده بدی دیدم “ببخشم” ولی بدی نکنم! چرا که نمیدانم بخشیده میشوم یا نه… یادم بده اگر دلم شکست نفرین نکنم، دعا کنم، نتوانستم سکوت کنم… یادم بده اگر سخت بگیرم “سخت میبینم"… یادم بده به قضاوت کسی ننشینم چرا که در تاریکی همه شبیه هم هستیم…

اگر امکانش هست درخواستمو قبول کنید

تدریس خصوصی و رفع اشکال درس ریاضیات و هندسه و آمار و احتمال به شکل مجازی و یا حضوری هر جلسه 20 تومن. به تدریس علاقمندم برای همین این کارو انجام می دم کاملا با ذوق و علاقه. 

آمادگی روحی برای ازدواج چه اهمیتی دارد؟ برای دستیابی به آمادگی کافی، چه مهارت‌هایی را باید آموخت؟ ازدواج یکی از سرنوشت سازترین تصمیم‌های زندگی افراد در زندگی محسوب می‌شود. برای اینکه بتوانید در این تصمیم موفق شوید و زندگی مشترک رضایت‌مندانه ای را تجربه کنید، باید بتوانید قبل از تصمیم گیری مقدمات آن را فراهم نمایید. وضعیت روحی و روانی مناسب یکی از مقدمات اصلی برای انتخاب درست محسوب می‌شود. با آگاهی از نکات اساسی در ازدواج و کمک گرفتن از روانشناس می‌توانید این آمادگی را در خود ایجاد کرده و ازدواج موفق خود را شروع کنید. برای کسب اطلاع بیشتر در زمینه ازدواج موفق کلیک کنید.

بتازگی با یک سایت روانشناسی آشنا شده ام که تخصصی در زمینه مشاوره ازدواج، انتخاب همسر و خانواده مطالب خوبی منتشر می کنند. همچنین اگر هم علاقمند بودید می توانید با انجام تست های شخصیت شناسی مشاوره های شغلی مورد نیاز خود را دریافت کنید. 

در ازدواج انتخاب درست و آگاهانه و شناختمعیارهای مهم انتخاب همسر خیلی مهم است. بنابراین انجام مشاوره ازدواج و تست های شخصیت شناسی ازدواج اهمیت زیادی دارد. من به شما سایت روانشناسی و مشاوره ای را پیشنهاد می کنم که بصورت تلفنی و حضوری می توانید از خدمات آنها استفاده کنید. برای ورود به این سایت اینجاکلیک کنید.

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز