2821
2789
عنوان

ازدواج

1025 بازدید | 31 پست

دوستان و دختران مجرد لطفا نیایید بگید میخاییم ازدواج کنیم بعد وقتی بهتون پیام میدم شرایطتون چیه بلاک می کنید 

واقعا تو مغزتون چیه 

از اسمون قراره نازل شه

عقلم خوب چیزیه

من هنوز حتی شرایط برادرم رو هم نگفتم 

بلاک نداره اینجا😐

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب شرایطش چجوریه ینجا بگو کسی بود خوشش اومد حرف بزنید

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
بلاک کنن ؟؟؟؟ من فقط شرایطش پرسیدم همین  چی گفتم که ترسید

خب تو اول شرایط خودت ب اون طرف میگفتی

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992
یه خانمی بنده خدا اینجا بمنم گفت ولی نمیدونم چرا همش میترسیدم جوابش نمیدادم  ولی بلاک کار درست ...

جواب بده چه ترسی اخه 

اصلا به شماره بگیرین برای اینکار شماره ایرانسلت رو بده 

اگر به اشنایی حضوری رسید قرار بیرون توی ریتوران یا کافی شاپ مطمین بزار 

اونجوری نمیشه 

قوی باشین و در عین شش دنگ حواس جمع زرنگ که بفهمین دقیقا طرف چند چنده

خواستم بخدا احترام بیشتر بزارم براش که اون اول بگه

🥰انشالله هر چی خیر پیش بیاد و هر چی قسمت باشه همون میشه 

ناراحت نشو عزیزم

نمیتونن اعتماد کنن. حق بده.

خب عزیزم باید اول آشنا شن بعد تحقیق کنن رفت وآمد بشه بعد جواب بدن بعد سه مرحله اعتماده

تدریس خصوصی و رفع اشکال درس ریاضیات و هندسه و آمار و احتمال به شکل مجازی و یا حضوری هر جلسه 20 تومن. به تدریس علاقمندم برای همین این کارو انجام می دم کاملا با ذوق و علاقه. 
یه خانمی بنده خدا اینجا بمنم گفت ولی نمیدونم چرا همش میترسیدم جوابش نمیدادم  ولی بلاک کار درست ...

عزیزم ترس نداره تا حالام چند سری به من از گروه آشپزی که توش بودم پیشنهاد شده خب خانواده دختر خودش باید تحقیق کنه این چیزا. 

تدریس خصوصی و رفع اشکال درس ریاضیات و هندسه و آمار و احتمال به شکل مجازی و یا حضوری هر جلسه 20 تومن. به تدریس علاقمندم برای همین این کارو انجام می دم کاملا با ذوق و علاقه. 
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز