امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین
والا من شوهرم مدام و ۲۴ ساعت در حال غر زدنه اصلا وقت نمیکنم بخوام بهش غر بزنم😩
هر موقع خواستی بگو برات حمد، توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤ اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
خانوما من موقعی که از همسرم عصبی میشم دست خودم نیست خیلی خیلی غرغرو میشم واقعا راحل میخوام خودمم اعص ...
اول ی چکاب کن ببین کم خونی یا کمبود ویتامین داری یا نه چون خیلی روی اعصاب و بد اخلاقی تاثیر داره بعد هم سعی کن نفس عمیق بکشی وقت عصبانیت و یکم فکر کنی که آیا ارزش داره بحث کنی یا نه با غر و غر چیزی عوض میشه یا نه؟ مطمئنا نمیشه پس سکوت بهتره یک راه دیگه ی دفتر بذار وقتی عصبانی شدی هر حرفی میخوای بزنی بنویس تو دفتر بعد از یکساعت برو بخون خنده ات میگیره خودت
مرسی خواهرم ممنون واقعا راه حل های خوبی دادی شاید هم کم خونی داشته باشم چون خیلی سرگیجه میگیرم البته ...
حدودا 80درصد احتمال میدم من خودمم بعد از زایمان خیلی عصبی شده بودم از وقتی ویتامین مصرف کردم صبر و حوصله ام بیشتر شده الان از شوهرم که خیلی صبور صبورتر شدم