2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 62 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان شما با حرف یک قدیمی شکستی وتحت تاثیر قرار گرفتی بنظرم زوده هنوز واسه ازدواجت نداشتن خواستگار هم ...

بله البته صحبت شما کاملا درسته 

به تعداد خواستگار نیست 

👍👍

الان شما با حرف یک قدیمی شکستی وتحت تاثیر قرار گرفتی بنظرم زوده هنوز واسه ازدواجت نداشتن خواستگار هم ...

اره والا من پنجاه تا داغون داشتم امسالم کسی نیومد کلا کاش یه درست بیاد تموم شه این قضیه اعصاب خوردیه خواستگار زیاد استرس هم حالا کنارش 

خدایا داده ونداده ات راشکر
چطور؟    

منم ۱۸ سالمه البته یکماه دیگه میشم ۱۹.بعد خواستگارم ندارم پدر مادرمم تا میشنون یکی خواستگار داره میرن تو فکر😶

میشه برای سلامتیم و حاجت رواییم یه صلوات یا حمد مهمونم کنی؟
بله البته صحبت شما کاملا درسته  به تعداد خواستگار نیست  👍👍

شرایط هرکس فرق داره نباید نشست پای حرف افرادی که ادمو نمیفهمن موفق باشید

Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their  special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant
اره والا من پنجاه تا داغون داشتم امسالم کسی نیومد کلا کاش یه درست بیاد تموم شه این قضیه اعصاب خوردیه ...

بستگی به خودتون داره که چرا رد می کنید

Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their  special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant
آره میترسم از ازدواج بعد طلاقم خیلی زیاد شده نمیخوام ریسک کنم دردسر درست شه ازدواج با عشقم دوس دارم ...

بله واقعا طلاق که به شدت زیاد شده 

اصلا طرف ۲ ماه زندگی میکنه بعد طلاق میگیره میره 

زندگیا بیخود شده اصلا 

من دوست خودم اتفاقا خیلی چهره و هیکل خوبی داشت و مهربونم بود 

اما به ۵ ماه نکشید جدا شد از همسرش