jiguli مدیر عضویت: 1399/08/07 تعداد پست: 552 عنوان اسم قشنگ | مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 53 پست سلام دوستان. من هنوز نمیدونم نی نیمون دختره با پسره. میشه چندتا اسم خوب بهم معرفی کنید؟ معنی برام مهمه.خودم اسم پسر هامین رو دوست دارم، ولی بچمون اردیبهشت به دنیا میاد و هامین یعنی تابستان. برا همین فک کنم این اسم براش خوب نباشه... 1399/08/22 | 17:58 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jiguli مدیر استارتر عضویت: 1399/08/07 تعداد پست: 552 اسم پسرم مسیحا اسم توراهیم یا مهرسا یا مهرآسا به سلامتی انشاالله 🤩
ڕومانگ عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 4091 برات مهم نیست با چه حرفی شروع بشه؟ یا به چه اسمهایی بیاد؟ یا ویژگی خاصی داشته باشه؟ احترام به عقاید یعنی من به محدودیتهایی که برای خودت گذاشتهای احترام بگذارم نه به محدودیتهایی که میخواهی برای من بگذاری!
jiguli مدیر استارتر عضویت: 1399/08/07 تعداد پست: 552 برات مهم نیست با چه حرفی شروع بشه؟ یا به چه اسمهایی بیاد؟ یا ویژگی خاصی داشته باشه؟ به اسم خاصی نمیخوام بیاد،ولی معنی عشق ، پاک بودن، گرما، برکت رو دوست دارم،توش ح، ه، ع، آ، ن اینا باشه بهتره، نبودم خیلی مهم نیست
ڕومانگ عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 4091 به اسم خاصی نمیخوام بیاد، ولی معنی عشق ، پاک بودن، گرما، برکت رو دوست دارم، توش ح، ه، ع، آ، ن اینا ... پاکان رو دوست دارم، اوین یعنی عشق، اوینار یعنی عاشق، آرژین یعنی گرمای زندگی، آرگَش یعنی آتش پرفروغالبته بجز اولی بقیه کردی هستن احترام به عقاید یعنی من به محدودیتهایی که برای خودت گذاشتهای احترام بگذارم نه به محدودیتهایی که میخواهی برای من بگذاری!
ڕومانگ عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 4091 بهار و نهال برای هر زمان و نسلی اسم قشنگی هستن، برای دختر متولد اردیبهشت قشنگتر 😍ماهنور، پاکرو، ماهور، ماهین، هورین، احترام به عقاید یعنی من به محدودیتهایی که برای خودت گذاشتهای احترام بگذارم نه به محدودیتهایی که میخواهی برای من بگذاری!
_آسمون_ عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 502 مهاباد البته در کردی رسمی هم معادل تابستان همون هاوینه میشه معنی هیمِن و دیمن و دیلان رو بگید؟و تلفظ و معنی هیرو واینکه هیرو دختره یا پسر؟
jiguli مدیر استارتر عضویت: 1399/08/07 تعداد پست: 552 بهار و نهال برای هر زمان و نسلی اسم قشنگی هستن، برای دختر متولد اردیبهشت قشنگتر 😍 ماهنور، پاکرو، ... مرسییی از پیشنهادای قشنگت😍 روشون فکر میکنم. اول ببینم دختره یا پسره☺
ڕومانگ عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 4091 میشه معنی هیمِن و دیمن و دیلان رو بگید؟و تلفظ و معنی هیرو واینکه هیرو دختره یا پسر؟ هیمن: متین، آرامدیمَن: منظره، چشماندازدیلان: رقص و آوازهیرو: گل ختمیاسم دختره و hero تلفظ میشه احترام به عقاید یعنی من به محدودیتهایی که برای خودت گذاشتهای احترام بگذارم نه به محدودیتهایی که میخواهی برای من بگذاری!
_آسمون_ عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 502 هیمن: متین، آرام دیمَن: منظره، چشمانداز دیلان: رقص و آواز هیرو: گل ختمی اسم دختره و hero تلفظ م ... ممنون عزیزم