2777
2789
عنوان

اسم قشنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 53 پست

برات مهم نیست با چه حرفی شروع بشه؟ یا به چه اسمهایی بیاد؟ یا ویژگی خاصی داشته باشه؟

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برات مهم نیست با چه حرفی شروع بشه؟ یا به چه اسمهایی بیاد؟ یا ویژگی خاصی داشته باشه؟

به اسم خاصی نمیخوام بیاد،

ولی معنی عشق ، پاک بودن، گرما، برکت رو دوست دارم،

توش ح، ه، ع، آ، ن اینا باشه بهتره، نبودم خیلی مهم نیست

به اسم خاصی نمیخوام بیاد، ولی معنی عشق ، پاک بودن، گرما، برکت رو دوست دارم، توش ح، ه، ع، آ، ن اینا ...

پاکان رو دوست دارم، اوین یعنی عشق، اوینار یعنی عاشق، آرژین یعنی گرمای زندگی، آرگَش یعنی آتش پرفروغ

البته بجز اولی بقیه کردی هستن

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!

بهار و نهال برای هر زمان و نسلی اسم قشنگی هستن، برای دختر متولد اردیبهشت قشنگتر 😍

ماه‌نور، پاکرو، ماهور، ماهین، هورین، 

بهار و نهال برای هر زمان و نسلی اسم قشنگی هستن، برای دختر متولد اردیبهشت قشنگتر 😍 ماه‌نور، پاکرو، ...

مرسییی از پیشنهادای قشنگت😍 روشون فکر میکنم. اول ببینم دختره یا پسره☺

میشه معنی هیمِن و دیمن و دیلان رو بگید؟و تلفظ و معنی هیرو واینکه هیرو دختره یا پسر؟

هیمن: متین، آرام

دیمَن: منظره، چشم‌انداز

دیلان: رقص و آواز

هیرو: گل ختمی

اسم دختره و hero تلفظ میشه