2777
2789
عنوان

سیندرلا😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 17113 بازدید | 1199 پست
😁😂 جدی میگم امروز یکی بهم گفت اوه اوه خراب خانم منم بهش گفتم باشه من خرابم 😂 البته این که نی نی ...

کدوم بیشوری بود😡😡کثافط میگفتی خراب هیکلته عوضی.

همون😂پس پای نی نی یار وسط بوده تعجب کردم تو،درجواب این حرف ساکت باشی😂😂

ولی خیلی بیشور بوده

کدوم بیشوری بود😡😡کثافط میگفتی خراب هیکلته عوضی. همون😂پس پای نی نی یار وسط بوده تعجب کردم تو،درجو ...

اره نمیدونی چه حرفایی زده بود این حرف خوبش بود منم ساکت تا ترکید😁😂

یه اقایی هم درخواست داد من نمیدونستم مرده پیام داد گفت حوصلم سر رفته میخوام باهات حرف بزنم منم حوصلم سررفته بود گفت باشه دیگه دیدم داره زر مفت میزنه انگار اومده خواستگاری  هی میگفت من از تو خوشم میاد گفتم لامصب بذار عضو شی(تو دلم گفتم) منم به جای اینکه لغو بزنم مرده بودم از خنده انگار داره بچه گول میزنه😂😑😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا نکنه❤️😨 یه تاپیک برات زدم اگر تو صد سال زندگی کنی من یه روز منهای صد سال حاضرم زندگی کنم اون و ...

خدانکنع نگو اینو دیگ/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
مگه میشه ادم بدون قلبش زندگی کنه❤️

ای جان دلم..فداتشم عارامشم.../

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
@______negar______    ‍ نگار نمیخوای بخوابی فردا باید ساعت 8 بلند شی اذیت میشی💖

تازع باید برم ادبیاتمم بخونم...یکم دگ میمونم پیشت قلبم...بریم تاپیک گردی؟/

باشه زندگی❤️زود بخواب صبح اذیت نشی منم الان میرم میخوابم دیگه❤️بریم😁

/

چیه؟ 🤔❤️

هوچ/

اره نمیدونی چه حرفایی زده بود این حرف خوبش بود  منم ساکت تا ترکید😁😂 یه اقایی هم درخواست دا ...

آره ازاین بیکارای مسخره زیاد پیدامیشه😂اهمیت نده،من یکی اومده بود توخصوصی میدونستم مرده ولی آخر به روش نیاوردم و لغوش کردم،بدبخت هی میخواست بگه من مرد نیستم😂😂