2777
2789
عنوان

سیندرلا😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 17113 بازدید | 1199 پست
نه خودت و ببر😂

ن لایقع توعع این وصلع ها ب مانمیچسبع/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@آنیدـپ     نگین حرفع منو باور دارع..مگ ن عشخم؟/    

ساکت شوع

بیچور کفیث

حیییف عاشقتم لنتی😂😂😂

@مهربونم۰  

ای نگار معلوم الحالع ازش بگذر😉🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

چرت نگو پستات هست😂

زر نزن عن باقالی ان ک پاک است چ باک است    /

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
تاجع سرم حالش بد شد یالاع نوکریشو کن   / @مهربونم۰    

دیوونه دور از جونش😅😅😅😅

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

ساکت شوع بیچور کفیث حیییف عاشقتم لنتی😂😂😂 @مهربونم۰     ای نگار معلوم الحالع از ...

عی ژااااان میدونسم تویی نیمع گمشدع ادمع زندگی هسی توووو  /

اووووو نه بابا😂

عارع حالا بشین روش  /

@______negar______     نگار نگین داره میگه ولت کنم💔😑😂

حرف نذار تو دهنم😐😐😐

نگارمونو اذیت نکن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

دیوونه دور از جونش😅😅😅😅

اختیار داری خواهر نمیخاد دفاع کنی ازین مارموز تو دلت ب حالع من بسوزع    /

@مهربونم۰   حیف لیاقتع حرفای خواهرمو نعاری/