امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
منم الان رفتم دستشویی خارش دارم با دستمال محکم پاک کردم دستمال خون شد از ترسم شلوارمو کشیدم بالا اوم ...
زیر پتو دوای هر درد و ترسیه
ی فرصته عالی برای کسب و کار خانگی😃👈آموزش شمع سازی حرفه ایی🍺( امشب اف خورده حسابی😃) آموزش بافتنی جامع🧶، شمع سازی💞، عروسکای کچه دوزی شده🧸، مکرومه بافی🎽، زیورآلات رزینی💍، مینا کاری روی سفال🎨، گلدوزی فانتزی🧵. یِ اِکیپِ هُنَرستآنی💪. هزینه هر کلاس بینِ 120 تا 150 متغیر هست، اگر در یک روز دونفر تو یک کلاس اسم بنویسن، نفری 30هزار تخفیف، و اگر در یک روز 3نفر و بیشتر در یک کلاس اسم بنویسن نفری 40هزار تخفیف میدم بهشون 💪😍