2777
2789

عقد هستیم مادربزرگم یک سال پیش فوت کرده میخوام برای اخرین بار برم خونه قدیمیش و ببینم میخوان اخر هفته خراب کنن تمام خاطرات بچگیم اونجا بوده یه شهر دیگست خانوادمون کرونا خفیف گرفته 😭😭😭😭😭😭

میگه نمیذارم بری سفر

شاید الان بگیت افرین اون عاقله ولی به خدا قسم فقط میخوام برم سوار ماشین شم برم تو خونه ی مادربزرگم بعپ دوباره سوار شم برگردم 

یعنی هیچکی نه ما رو میبینه نه من اونا رو 

ولی میگه نمیذارم هر چقدرم توضیح میدم نکیخواد قبول کنه چیکار کنم به خدا کرونا خفیفم به کسی ضرر نمیرسونه لطفا در مورد شوهرم راهنماییم کنید تا قانعش کنم از خر شیطون پایین بساد چون نمیخوام بدون اجازش برم حلال حروم حالیمه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم حسرت یه بار دیگه دیدن خونه مادربزرگم رو دلم مونده

بعد هفت سال هنوزم که یادم میاد بغض میکنم

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی  

خدا رو شکر هیچکس از خانواده ما کرونا نگرفته و تو خانواده اونا ده نفر کرونا گرفتن اما شوهرم همش میگه خانواده شما رعایت نمی کنن. دیوونه کرده منو اگرچه داره از خوشحالی بال درمیاره که کروناس و جایی نمیره چون گوشه گیره