2777
2789
متاسفانه توی ایران با این بازار نمیشه بزار ایران گل بلبله تنها سرمایه گذاری که بددن ریسک هست خونه یا ...

من متاسفانه شرایطم جوری نیست که فعلا بتونم برم سرکار . جدا شدم و بچم کوچیکه 😓 ممنونم

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘
هنوز تبدیل نکردم. چون به مقدار مورد نظر نرسیده. از دوستان تبدیل کردن اول به کیف پولشون منتقل شده و ب ...

انشالله موفق باشید خانم محترم خدا اینقدر بهت بده که نتونی جمع کنی ممنونم از اطلاعاتتون َ🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط مواظب باش موقعه که پولتو به ارسال به کیف پول میکنی یا ارز ایران میکنی حواست به کدا باشه یه اشتبا ...

توی نوبیتکس اصلا نیازی به ارسال به کیف پول نیست. 

مستقیم به حساب بانکی منتقل میشه. 

دوستان سوال کردن من پاسخ دادم. به کسی پیشنهاد ندادم. هر کس مسئول کاری که انجام میده خودش هست.

ضمن اینکه در دراز مدت هیچ کس تا الان توی ترید این ارزها  ضرر نکرده. اون زمان که گیم هایی بودن که  برای جایزه به برنده یک بیت کوین میدادن اون شخص هیچ وقت فکرشو نمیکرد که چهارصد ملیون تومن ارزشش بشه. آینده ارزهای دیجیتال خیلی امیدوارکننده است.

ممنون.

من متاسفانه شرایطم جوری نیست که فعلا بتونم برم سرکار . جدا شدم و بچم کوچیکه 😓 ممنونم

خیلی ناراحت شدم توانایی مالی نداری برو حداقل شاگردی کن یاد بگیر برای خودت مغازه بزن هیچی از خودتو بچه ات بهتر نیست افسرده نباش قوی باش دنیا ارزش جوش زدن نداره دنیا دو روزه امروز زنده ای فردا نیستی ما مسافر این دنیا هستیم ما مال این دنیا نیستم خانم با خدا باش میدونم ناراحتی میگی خدا کجاست چرا جواب منو نمیده حدا توی وجودته میدونه حالت خرابه داغونی داره میبینت ولی میگه صبر کن به موقع اش امیدوارم همیشه موفق باشید 

خیلی ناراحت شدم توانایی مالی نداری برو حداقل شاگردی کن یاد بگیر برای خودت مغازه بزن هیچی از خودتو بچ ...

مرسی برادر . امیدوارم برای شماهم بهترین ها اتفاق بیوفته 🌹

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘
مرسی برادر . امیدوارم برای شماهم بهترین ها اتفاق بیوفته 🌹

فقط میخوام بگم از همین الان تصمیم بگیر به گذشته ات فکر نکن درست نمیشه بچه رو بده به مامانت نگهداره تو برو کار کن یا اینکه انشالله بچه ات یه کم بزرگ تر بشه کرونا بره اون موقع شروع کن به کار موقعیت زندگیتو از دست نده خدا تنهات نمیزاره اینه مطمئن باش به فکر خودته آینده بچه ات باشه انشالله خدا بهت 100 سال عمر بده مادر خوبی باشی برای بچه ات 🖐️

فقط میخوام بگم از همین الان تصمیم بگیر به گذشته ات فکر نکن درست نمیشه بچه رو بده به مامانت نگهداره ت ...

مرسی از حرفای امیدوارکننده و انرژی مثبتتون 🌺موفق و پیروز باشید 

سلام خوبید کل صرافیای خارجی تحریمه؟

سلام. تقریبا هر صرافی خارجی خوبی رو نمیشه بدون فیل  تر شکن رفت.. 

کلا اصلا بدون فیلترش کن نرید. فیلترشک ن آی پی ثابت نصب کنید و صرافیهای معتبر مثل کوکوین برید