2777
2789
سلام گلم  نوبیتکس هر ارزی رو که تازه میاره فکر کنم ۳ روز اول رایگانه کارمزدی نمیگیره. من خودم ...

ببخشید ارز شیبا قیمتش ۱ تومن دیگه؟پس چرا میخام بخرم قیمت واحد هزار به بالا مینویسه اون قیمت واحد یا چیه همون معادلات خرید وفروش ومیگم

ببخشید ارز شیبا قیمتش ۱ تومن دیگه؟پس چرا میخام بخرم قیمت واحد هزار به بالا مینویسه اون قیمت واحد یا ...

توی اطلاعیه بالا توضیح داده که چون قیمت شیبا خیلی کمه هزار تا هزارتا معامله میشه

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

قیمت IRT اینو میگم

متغیره

چون قیمت بازار رو میذاری

قبمت بازار یه لحظه میشه ۱۲۰۰ لحظه بعد میشه ۱۴۰۰

شما میتونی مثلا سفارش بذاری که هروقت رسید به ۱۰۰۰ ررات بخره. البته اگه تحلیل کردی و میدونی که به ۱۰۰۰ میرسه

متغیره چون قیمت بازار رو میذاری قبمت بازار یه لحظه میشه ۱۲۰۰ لحظه بعد میشه ۱۴۰۰ شما میتونی مثلا س ...

سلام بانوی آسمان من یک فیلت رشکن داشتم یکی برام خریده بود یکسالی میشه الن کار نمیکنه اعتبار نداره یعنی یا چی ،؟یک فیلترش کن خوب برا فرانسه باشه معرفی میکنید ممنون

سلام بانوی آسمان من یک فیلت رشکن داشتم یکی برام خریده بود یکسالی میشه الن کار نمیکنه اعتبار نداره یع ...

سلام عزیزم. اسم فیل تر  شک ن چیه؟ اگه یکسال گذشته احتمال زیاد مهلت استفاده شما تموم شده. اینها خوبن میتونید آی پی ثابتش رو خریداری کنید

Widscribe

Nord

سلام عزیزم. اسم فیل تر  شک ن چیه؟ اگه یکسال گذشته احتمال زیاد مهلت استفاده شما تموم شده. اینها ...

Openconnectیک شخص دیگ خریده برامنم گفته نصب کردم رمز واینا شم گفته دادم تقریبا ۸ ماه میشه الن نمیدونم اینا دایمی هست از دیشب قطع بود تازه درست شده یا اعتباری هستن اینا ؟

Openconnectیک شخص دیگ خریده برامنم گفته نصب کردم رمز واینا شم گفته دادم تقریبا ۸ ماه میشه الن نمیدون ...

اگه رمزی که داده برای فعالسازی اعتبارتون هست. پس شما تازه فعالش کردی و میشه استفاده کرد

اما اگه رمز رو دادا که ازش استفاده کنی.. به احتمال زیاد بعد از ۸ ماه اعتبارش به پایان رسیده