2777
2789
عنوان

یه چیز خیلی جالب درباره قانون جذب

4556 بازدید | 38 پست

من چندین ساله ک جذب کار میکنم و واقعا راضیم ..

امسال عید یه سر رسید برا خودم گرفتم و سال تحویل ک شد تمام ارزوهامو توش نوشتم ..و یه کار خیلی جالب کردم ..سر رسید رو ب طور اتفاقی باز میکردم و هر صفحه ای ک شانسی میومد بالای اون صفحه یه چیز خوب مینوشتم ..مثلا نوشتم ک امروز قراره یه پول زیاد دستم برسه ..امروز قراره یه خبر خوب بشنوم ..امروز قراره یه روز عالی برای من باشه ..

یکی دوماهی بود ک به دفترم نگاه نکرده بودم ..چند وقت پیش ک ازمایش بارداریم مثبت شد رفتم ک تو تاریخ ۵ ابان ثبت کنم ک ازمایشم مثبت شده ..دیدم بالای صفحه ۵ ابان نوشته امروز یکی از بهترین روزای عمر منه 😍😍

خیلی جالب بود خاستم بهتون بگم ک ب قدرت کلمات پی ببرید ..کلمات معجزه میکنن 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
قانونه جذب، عالیه

خیلی

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😍😍چه عالی 

منم همیشه از این قانون نتیجه دیدم😍👌🏻

❌🚨از یکم دی ماه برای اعتراض به وضعیت سایت نه تاپیک میزنیم نه پست میزاریم🚨❌ ...  A New Me    Coming Soon     Loading...  ۲۰%                                          عضو اکیپ علمی تخیلی💫             خدایاشکرت💕    i can🕊
عزیزم میشه یه توضیح کلی و مختصر از قانون جذب برام بگی البته اگه حوصله داری

جذب میگه تمام ارزوهاتو بنویس هر روز بهشون فکر کن و خدا رو شکر کن ک داری ب اون ارزو میرسی ..اصلا حس کن ک  بهش رسیدی ..هر روز مرور کن 

ممنون میشم منم لایک کنید

فقط یه آرزو دارم 🤲و براش تااخر عمرم صبر میکنم 🌱.اونم اینه که یه نی نی داشته باشم 👶که به همسرم بگه بابا👨‍👧 دیگه هیچی از خدا نمیخوام.{◇توروخدا براهمسرم یه صلوات بفرستین😔◇}میدونم که گره ای که تو زندگیمه فقط به دستای خودت باز میشه😭🤲پس کمکم کن.

چه جالب و عجیب

من با کلیتش موافقم و میدونم که موثر میتونه باشه ها

ولی برای شخص خودم نمیتونم انجامش بدم

حس مسخره ای پیدا میکنم باهاش

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊
حالا چرا ۵ ابان😁

گفتم ک صفحات رو ب طور اتفاقی باز میکردم و بالای صفحه یه جیزی مینوشتم اصلا ب تاریخش نگا نمیکردم

خیلی

من شوهرم خیلی روی خودش و قانونه جذب کار میکنه، خیلی هم هزینه کرده، توی یک سال 10 تومن، ولی ده هاااا برابر این پولارو جذب کرده

اگه آدما بدونن این قدرت چه میکنه با آدم، تمام تمرکزش ن میشه قانون جذب

2790
2778
2791
2779
2792