2777
2789
عنوان

لیزر بدن🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 81 پست

منم میخام برم به نامزدم میگم میگه مو نداری که تو نمیخاد بری

ولی پام ساق به پایین دستم آرنج به پایین زیر بغلم بیکینیم مو داره بنظر خودم فقط رونم و بازوم کن داره و کمرنگ نمیدونم چکار کنم

کل بدن بهم گفتن 250شیراز 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره باید بهشون بگی خوب بکشن برات هرجا که متوجه شدی دستگاه نکشید بهش بگوو بکشه

جدی!؟ خیلی متوجه نیستم..چون حواسمو پرت میکنم دردو متوجه نشم😐 ولی گاهی حس میکنم ی جاهاییو سریع رد میکنه! ی بارم ب اپراتور گفتم دعوام کرد😐

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
من بدون زایلاپی اصصصصلا نمیتونم تحمل کنم خیلی درد داره یکبار امتحانی نزدم دیدم نمیتونم رفتم زدم و ا ...

دستگاهت از اینایی هست که سرش نازکه؟ اونا درد دارن ۲۰۲۰ خیلی خوبه ماساژه

ببخشید عزیزم واسه شما قسمت بیکینی جواب داد ینی تمام موها از بین رفت 

همه رفت فقط ببخشیدا اون قسمت پاینش کمی مونده.که اونجا برا همه دیر میریزه

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
جدی!؟ خیلی متوجه نیستم..چون حواسمو پرت میکنم دردو متوجه نشم😐 ولی گاهی حس میکنم ی جاهاییو سریع رد می ...

مگه درد داره ?

سعی کن آنقدر کامل باشی  که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!
مگه درد داره ?

بعضی از جاهاش میسوخت..مخصوصا بیکینیی😬

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
بدون درد جواب میده چون شنیدم بدون درد خیلی اثر نداره

هر کی گفته خیلی از دنیا عقب بوده 

دنیا هر روز در حال تلاشه بهترین راه رو برای آسون ترین روش ها بسازه وقتی دستگاه لیزر بدون درد هستش و مال سال ۲۰۲۰ یعنی یه جدید تر و بهتر هستش 😑