2821
2789
عنوان

#پاییز فصل ...

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 48 پست
بله حتما 

منظور این عشقا نبود 😁

موفق باشی 🌹

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بله کاملا متوجه شدم  منظورتون عشق به طبیعت و پاییز زیبا بود  ممنونم از لطفتون🌺🌺🌻🌻

نههههههه

از اون یکی منظورم بود 😑😅

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

با اجازه از استارتر عزیز 

پاییز را وقتی که از درد تو سرشارم

بیش از تمام فصل‌ها من دوستش دارم

پاییز را باید ببارم با همین احساس

تا بلکه مرهم روی زخم خویش بگذارم

ابری شدن، باران شدن، جاری شدن با درد

تصویری از این روزهای سخت و دشوارم

شب خلوت و شب گریه و شب بی‌قراری‌ها

یعنی کماکان عاشقم، یعنی گرفتارم

آری گرفتار توام وقتی که در پاییز

دل از تو می‌گیرم، که جان خویش بسپارم

درد تو شیرین‌­است و اندوه غمت زیباست

دیگر نمی‌خواهم از این غم دست بردارم

پاییز را این‌گونه با لبخند می‌خوانم

پاییز را همراه این لبخند می‌بارم

تو نوبهار آرزوهای دلم بودی

داغ غمت، ای نازنین، داده­ است آزارم

آری "غزل­بانو" شدن احساس زیبایی است

وقتی که نامت می­شود موضوع اشعارم

غزلبانو‌#  

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
با اجازه از استارتر عزیز  پاییز را وقتی که از درد تو سرشارم بیش از تمام فصل‌ها من دوستش دا ...

به به .👌👌😍😍

چقدررررر  عاااااالی و زیبا و احساسی 

فوق العاده اس . خیلییی ممنونم از لطفتون 

🌺🌺🌺🌺🌻🌻🌻🌹🌹🌹🌹💖💖💖💖

اها متوجه شدم 😍😍😃😃💖💖 از اون عشق ها ..💜💜😍😍 بله انشالله 🌺🌻🌹

شما کاربر رضا نیستی؟reza

نه . من همین کاربر بهنام هستم .

که اینطور 😊

میشه بپرسم چند سالته

شما حدس بزن ؟  

از روی چی؟😁

25 اینا

از روی چی ! 😃😃 آره واقعا😃😂🤣 نه بیشترم  

متولد 51؟

نه این خیلی زیاد میشه😁

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز