2821
2789
عنوان

#پاییز فصل ...

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 48 پست
بوسه های یواشکی با عشق  توی یک کوچه باغ در پاییز  زیر باران قدم زدن با تو  بهترین ...

نه والا عشق کو

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا من عاشق بارون و پاییزم 🌺🌻🌹

یحتمل عاشقی

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
عاخا اتفاقا یکی اومدع بود تو چالشم نوشتع بود نگار یک شاعر مهربان منو چ ب شاعری عی خداااا مردم رد داد ...

برم خودمو دار بزنم 😂😂😂اصلا این روحیات به ما نمیچسبه 😂ناموسا چه تو تو دیده لعنتی 😂

؟🖤🥀
روی زمین پر از برگ ابرسیاه و سفید رو اسمونو پوشید دسته دسته کلاغا میرن ب روی باغا

هاع باریک/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
نه والا عشق کو

از نظر من پیدا کردن عشق بستگی به نگاه مون داره

خیلی راحته 

کافیه نگاهمون رو عوض کنیم 

مانا باشید دوست عزیز 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
برم خودمو دار بزنم 😂😂😂اصلا این روحیات به ما نمیچسبه 😂ناموسا چه تو تو دیده لعنتی 😂

عاخا اون سمع سوسک خوردع حتما اینارو بیخی تو بم بگو اراچع اصلاا نینورنع ایمع چ ایشیم عمر نکمع موتتان هع یکع خوشع بیای دم  /

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
از نظر من پیدا کردن عشق بستگی به نگاه مون داره خیلی راحته  کافیه نگاهمون رو عوض کنیم  ...

👀

جان جانان  می بوسم چشماتون رو بانو

🌹

آره . عاشق پاییزم 😍😍 عاشق طبیعت زیبا🌺🌻🌹

به عشقت ادامه بده 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز