2777
2789
عنوان

هیچ پخی نشدم 😒🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 31 پست

من م تو رویاهام چه زنی بودم.

الان شدم کلفت لیسانسه😓😓😓

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اکثر خانمهایی که من دورو برم دیدم همینن

آره تک و توک منم دیدم موفق بشن دختر عمم ی سال ازم بزرگتره الان لیسانسشو گرفته😔آدم حسودی نیستم اما نمیدونم هروقت فکرشو میکنم قلبم درد میگیره منکه درسم نمره هام همه چیم بهتر بود اما ب خاطر بی پولی و شرایط شدم این😭

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️
منم اون چیزی ک میخواستم نشد الان خانه دارم ولی فهمیدم حال خوب و خوشبختی رو همیشه و در هر شرایطی میشه ...

آره گلم با حرفت موافقم ولی از همون اول فعالیت و پول دراوردن  رو دوست داشتم الان خانوم های موفق رو میبینم حرص میخورم

خواهش میکنم اگه سیاست زنانه بلدید یا یه آگاهی و فکر عاقلانه ای به من بگید🙏❤من خیلی خیلی ساده ام هیچکی نبود چیزی بهم یاد بده

خاله هام و مامانم و زندایی م 

که همه شون دهه ی ۴۰ هستن از من موفق ترن😐😐😐

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
من م تو رویاهام چه زنی بودم. الان شدم کلفت لیسانسه😓😓😓

منم کلفت فوق دیپلمه😊

خواهش میکنم اگه سیاست زنانه بلدید یا یه آگاهی و فکر عاقلانه ای به من بگید🙏❤من خیلی خیلی ساده ام هیچکی نبود چیزی بهم یاد بده
آره گلم با حرفت موافقم ولی از همون اول فعالیت و پول دراوردن  رو دوست داشتم الان خانوم های موفق ...

خب تو برات موفق شدن ، کار کردن و پول دراوردن معنی شده ک اشتباهه. تو کار کردن و پول دراوردن دوست داری اشکال نداره انجامش بدی اما لزوما ب معنی موفق بودن یه آدم نیس

خاله هام و مامانم و زندایی م  که همه شون دهه ی ۴۰ هستن از من موفق ترن😐😐😐

چرا مگه چیکاره ان ؟؟

منم کلفت فوق دیپلمه😊

دختر دایی م دانشجو دکترا

رشته ی مهندسی از دانشگاه روزانه ی شهرمونه

اونم کلفت دکترا دار هست

دختر دایی م دانشجو دکترا رشته ی مهندسی از دانشگاه روزانه ی شهرمونه اونم کلفت دکترا دار هست

آره بابا تو فامیلهای ماهم اکثر فوق لیسانس و دکتران بیسوادشون منم البته اونام همه خونه نشینن

چرا مگه چیکاره ان ؟؟

یه خاله م کارمند

مامانم معلم

خاله م دبیر

زندایی مم ازدواج کرد دیپلم و خانه دار بود

مامان بزرگ خدا بیامرزم به زور دایی م رو راضی کرد فرستادش دانشگاه اونم لیسانس گرفت معلم شد

خب تو برات موفق شدن ، کار کردن و پول دراوردن معنی شده ک اشتباهه. تو کار کردن و پول دراوردن دوست داری ...

منظورم از موفق بودم خانمهاییهست که کسب و کار خودشون رو دارن و تو یه زمینه مطرح هست از آرایشگری و خیاطی و اداره کردن یه مغازه بگیر تا دکتر و نوسینده و بازیگر و بلاگر و....

خب تو برات موفق شدن ، کار کردن و پول دراوردن معنی شده ک اشتباهه. تو کار کردن و پول دراوردن دوست داری ...

منم اینجوری خودم رو قانع میکنم که ازدواج کردم و دارم یه زندگی رو مدیریت میکنم 

و مادر یه بچه م

به موفقیت نسبی نسبت به همسن و سالام رسیدم

روابطه مم با شوهرم الحمدلله خوبه

یه خاله م کارمند مامانم معلم خاله م دبیر زندایی مم ازدواج کرد دیپلم و خانه دار بود مامان بزرگ خد ...

عه چه خوب اینکه عالیه...انشالله شما هم هدف و مسیر زندگیتون رو پیدا کنید عزیزم

عه چه خوب اینکه عالیه...انشالله شما هم هدف و مسیر زندگیتون رو پیدا کنید عزیزم

الان همه شون بازنشسته شدن😁😁😁