2777
2789
عنوان

هیچ پخی نشدم 😒🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 31 پست

من م تو رویاهام چه زنی بودم.

الان شدم کلفت لیسانسه😓😓😓

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اکثر خانمهایی که من دورو برم دیدم همینن

آره تک و توک منم دیدم موفق بشن دختر عمم ی سال ازم بزرگتره الان لیسانسشو گرفته😔آدم حسودی نیستم اما نمیدونم هروقت فکرشو میکنم قلبم درد میگیره منکه درسم نمره هام همه چیم بهتر بود اما ب خاطر بی پولی و شرایط شدم این😭

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️
منم اون چیزی ک میخواستم نشد الان خانه دارم ولی فهمیدم حال خوب و خوشبختی رو همیشه و در هر شرایطی میشه ...

آره گلم با حرفت موافقم ولی از همون اول فعالیت و پول دراوردن  رو دوست داشتم الان خانوم های موفق رو میبینم حرص میخورم

خواهش میکنم اگه سیاست زنانه بلدید یا یه آگاهی و فکر عاقلانه ای به من بگید🙏❤من خیلی خیلی ساده ام هیچکی نبود چیزی بهم یاد بده

خاله هام و مامانم و زندایی م 

که همه شون دهه ی ۴۰ هستن از من موفق ترن😐😐😐

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
من م تو رویاهام چه زنی بودم. الان شدم کلفت لیسانسه😓😓😓

منم کلفت فوق دیپلمه😊

خواهش میکنم اگه سیاست زنانه بلدید یا یه آگاهی و فکر عاقلانه ای به من بگید🙏❤من خیلی خیلی ساده ام هیچکی نبود چیزی بهم یاد بده
آره گلم با حرفت موافقم ولی از همون اول فعالیت و پول دراوردن  رو دوست داشتم الان خانوم های موفق ...

خب تو برات موفق شدن ، کار کردن و پول دراوردن معنی شده ک اشتباهه. تو کار کردن و پول دراوردن دوست داری اشکال نداره انجامش بدی اما لزوما ب معنی موفق بودن یه آدم نیس

خاله هام و مامانم و زندایی م  که همه شون دهه ی ۴۰ هستن از من موفق ترن😐😐😐

چرا مگه چیکاره ان ؟؟

منم کلفت فوق دیپلمه😊

دختر دایی م دانشجو دکترا

رشته ی مهندسی از دانشگاه روزانه ی شهرمونه

اونم کلفت دکترا دار هست

دختر دایی م دانشجو دکترا رشته ی مهندسی از دانشگاه روزانه ی شهرمونه اونم کلفت دکترا دار هست

آره بابا تو فامیلهای ماهم اکثر فوق لیسانس و دکتران بیسوادشون منم البته اونام همه خونه نشینن

چرا مگه چیکاره ان ؟؟

یه خاله م کارمند

مامانم معلم

خاله م دبیر

زندایی مم ازدواج کرد دیپلم و خانه دار بود

مامان بزرگ خدا بیامرزم به زور دایی م رو راضی کرد فرستادش دانشگاه اونم لیسانس گرفت معلم شد

خب تو برات موفق شدن ، کار کردن و پول دراوردن معنی شده ک اشتباهه. تو کار کردن و پول دراوردن دوست داری ...

منظورم از موفق بودم خانمهاییهست که کسب و کار خودشون رو دارن و تو یه زمینه مطرح هست از آرایشگری و خیاطی و اداره کردن یه مغازه بگیر تا دکتر و نوسینده و بازیگر و بلاگر و....

خب تو برات موفق شدن ، کار کردن و پول دراوردن معنی شده ک اشتباهه. تو کار کردن و پول دراوردن دوست داری ...

منم اینجوری خودم رو قانع میکنم که ازدواج کردم و دارم یه زندگی رو مدیریت میکنم 

و مادر یه بچه م

به موفقیت نسبی نسبت به همسن و سالام رسیدم

روابطه مم با شوهرم الحمدلله خوبه

یه خاله م کارمند مامانم معلم خاله م دبیر زندایی مم ازدواج کرد دیپلم و خانه دار بود مامان بزرگ خد ...

عه چه خوب اینکه عالیه...انشالله شما هم هدف و مسیر زندگیتون رو پیدا کنید عزیزم

عه چه خوب اینکه عالیه...انشالله شما هم هدف و مسیر زندگیتون رو پیدا کنید عزیزم

الان همه شون بازنشسته شدن😁😁😁