2777
2789
عنوان

چقد بی شعور :/

231 بازدید | 36 پست

بچه ها کدوماتون بچه مدرسه این دارین؟

ت این کرونا چطوری باهاشون کنار میایین سر درس خوندن؟

داداش من چهارم ابتدایی خیلیم لجبازه الن نزدیک دو یا س هفتس ک اصلا نیومده سر کلاسا 

با ارامش باهاش حرف زدم جواب نداده با خشونتم ک دیگ اصلا بر این ک نیاد و نخواد درس بخونه ی مدته میگه میرم خونه مادر بزرگم نمیام خونه ک بخای بگی درس بخون  

شمام از این اعصاب خوردیا دارین؟

اگ امسال نخونن بچه ها یعنی سال بعد میوفته  باز باید چهارم بخونه؟؟؟

ولی خدایی درسشم خوبه پارسال با این ک لجبازی میکرد اخرا نمیومد سر کلاسا کارنامش اکثرا خیلی خوب بود با یکی خوب    

ایده ای نظری چیزی؟

بعضی از نگاه ها ، صدای قشنگی دارند.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا داداشم پارسال هیچی نخوند همه درساش رو قبول شد 😐 الکی الکی بهشون نمره داده بودن

زندگی اونجور که میخواستم پیش نرفت اما😞..منتظر معجزه هستم😇..دعا کنین معجزه ی زندگیم اتفاق بیفته..متاهلم😊

دوستم میگه :

شوهرش به پسرش گفته اگه درس نخونی چند تا گوسفند می خرم بری نگه شون داری 😂😂

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   
والا داداشم پارسال هیچی نخوند همه درساش رو قبول شد 😐 الکی الکی بهشون نمره داده بودن

خب اره پارسال ولی اخرای سال تحصیلی کرونا بود برا امسال اصلا بچه فک نکنم چیزی یاد گرفته باشه  

دوستم میگه : شوهرش به پسرش گفته اگه درس نخونی چند تا گوسفند می خرم بری نگه شون داری 😂😂

این ایده اصلا فایده نداره بش ی همچین چیزی بگیم با کله قبول میکنه

عنوانت با موضوعت چرا ربطی ندارن به هم

پسر من هم کلاس چهارمه اون لجبازی نداره ولی خسته کننده است دیگه من هم باید از صبح تا شب همراهیش کنم با هر ترفندی از بازی و خوراکی و ...مجبورش کنم تا کلاسها و تکالیف رو انجام بده

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
خب اره پارسال ولی اخرای سال تحصیلی کرونا بود برا امسال اصلا بچه فک نکنم چیزی یاد گرفته باشه   & ...

داداشم از وقتی کتابارو تحویل گرفته ،لای کتابم باز نکرده..

دو بار دارم میرم خونشون ،کتابا همونجایی که بار قبل بودن هستن😑 

زندگی اونجور که میخواستم پیش نرفت اما😞..منتظر معجزه هستم😇..دعا کنین معجزه ی زندگیم اتفاق بیفته..متاهلم😊
دوستم میگه : شوهرش به پسرش گفته اگه درس نخونی چند تا گوسفند می خرم بری نگه شون داری 😂😂

به بچه من بگی از خوشحالی بال درمیاره عاشق حیواناته

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

خواهرزاده منم همینطوره کلاس اوله اصلابه درس گوش نمیده ابجی من دیه اعصاب واسش نمونده

هر وقت احساس تنهایی کردی به این فکر کن که میلیون‌ها سلول در بدنت شبانه روز کار میکنن👩🏻‍⚕و تنها چیزی که بهش اهمیت میدن سلامتی توعه 🦋😇