2777
2789
عنوان

چقد بی شعور :/

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 36 پست
اخیی خیلییی گناه دارن

اگه مدرسه بودن خیلی خوب میشد تازه بچه ها گوش به حرف معلمشون بیشترمیدن تاخانواده ان شالله کرونابه زودی نابودشه

هر وقت احساس تنهایی کردی به این فکر کن که میلیون‌ها سلول در بدنت شبانه روز کار میکنن👩🏻‍⚕و تنها چیزی که بهش اهمیت میدن سلامتی توعه 🦋😇

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره کلا سال چهارم ت ابتدایی سخت ترین سال بود  با معلمشون قبلا حرف زدم گف خودت باهاش تم ...

خوبه که حداقل معلمشون باهات هماهنگه من به خاطر کارهای شخصی خودم هم باید از معلمه اجازه بگیرم والا نیم ساعت دیرتر آنلاین بشیم یا تکلیف بنویسیم انقدرررر زنگ میزنه به موبایل به خونه به موبایل شوهرم....

به قول پسرم میگه مامان بدو الان معلم جرررتمون میده ....به جر دادن میگه جرت دادن   

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
خوبه که حداقل معلمشون باهات هماهنگه من به خاطر کارهای شخصی خودم هم باید از معلمه اجازه بگیرم والا نی ...

اتفاقا خوبه ک پیگیره  اینجوری بچم میترسه

بعضی از نگاه ها ، صدای قشنگی دارند.