2777
2789
عنوان

به نظرم حقم داره ضایع میشه

155 بازدید | 19 پست

شوهرم نمایندگی فروش ی سری مواد غذایی هست که دوتا دفتر فروش داره ومن کارای حسابداریشو میکنم وخواهر شوهرم تو اون یکی دفتر هست واینم بگم شوهر و پدرشوهرم باهم شریک هستن خواهر شوهرم صبح ها میاد و بابت کارش حقوق هم میگیره ولی شوهرم به من حقوق نمیده و میگه جیب منو تویی نداره اینم بگم که برامون کم نمیزاره و هروقتم بگم بهم پول میده ولی اونجوری که ماهیانه حقوق بگیرم نه 

اره بگیر ازش اما با مهربونی و صبرو حوصله خوش اخلاقی

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حقوق بگیر😐

•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟

اگه همیشه که پول بهای بهت میده، از اون پولا برا خودت پس انداز کن 

اگرم شوهرت جنبه داره و میدونی که با گفتن این حرفدعواتون نمیشه، بگو که بهت حقوق بده

خدا اگه طولش میده، قشنگترش میکنه ❤️

ازهمون پولایی که میده پس اندازکنید 

خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️                         خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم  ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح