2777
2789
عنوان

به نظرم حقم داره ضایع میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 19 پست
به نظرم چون خواهرشوهرت حقوق میگیره تو حساس شدی خب میتونی با لحن خوب بگی مثلا بیا باهم قرار بذاریم ی ...

روزی که خواهر شوهرم قرار بوددبیاد بهش گفتم که اگه به اون حقوق بدی باید به منم بدی اونم قبول کرد ولی الان چند ماهه به روی خودش نمیاره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تمام کارای حسابداری شرکت هم  به عهده منه

۲ تا مطلب را بگم اول شما که حسابداری می دانی که  باید به ازای هر نفر بیمه و مالیات باید پرداخت کنه این مساله هم حسن داره هم ضرر ،حسنش اینه که هزینه های پرسنلی بالا می ره مالیات بر درآمد کل شرکت یا مجموعه  کم می شه و اگر چند سال کار ادامه پیدا کنه مثلا بالای ۲۰، یا ۲۵ یا ۳۰ سال شما می توانید بازنشستگی از تامین اجتماعی بگیری ضررش اینه که اگر شما از بیمه شوهرتون استفاده می کنید و الان دوباره بیمه بپردازید  پول بیمه را دارید مضاعف می پردازید . 

دوم این رابطه کاریه اگر دستمزد شما مشخص باشد بهتر است تا پول نفقه باشد.

۲ تا مطلب را بگم اول شما که حسابداری می دانی که  باید به ازای هر نفر بیمه و مالیات باید پ ...

میدونم عزیزم خواهر شوهرم بیمه هست ولی من از بیمه همسرم استفاده میکنم برای همین که من همسر کارفرما هستم بیمه گیر زیادی نمیده ولی بقیه کارکنا هنه بیمه هستن شوهرمم تمام اختیار به خودم داده وحقول همه رو هم من میدم ولی اینکه ماهانه بفهمم که این حقوق مال منه و جدا از خرجای دیگه هست به نظرم بهتره از طرف دیگه میگم ممکنه بهم حقوق بده ولی دیگه به قول شما نفقه رو کم کنه 

میدونم عزیزم خواهر شوهرم بیمه هست ولی من از بیمه همسرم استفاده میکنم برای همین که من همسر کارفرما هس ...

پولی که خودت در می آری  یه حس دیگه ای به آدم می ده ، احساس رشد شخصیت بیشتری داره برات حالا نفقه کم می کنه ، بکنه.