سلام خوشگلا خوبین ما خونه پدری شوهرم دادن ب ما ب عنوان ارث البته ناگفته نماند همه برادرا ارث گیرشون اومده تو روستا زیاد ارزش نداره ما هم خونه پدریشونو دادن ب شوهرم خونه هم الان ۱۰۰تومن میخرن بعد حالا خودمون شهر زندگی می کنیم الان خواهر زاده شوهرم صابخونه جوابش کرده هیچ پولی نداره خونه هم نداره ماشینشم گرفتن ،خواهر شوهرم ب طور غیر مستقیم میگه هیچ جا خونه ندارن برن پولم ندارن انتظار دارن ما بگیم برن اونجا تو خونه روستایی ولی من اجازه ندادم ب شوهرم از یه طرفم دلم میسوزه خواهر زداش یه پسرم داره،چی کار کنم
چرا اجازه ندادین؟ مشکلات مالی مردم رو نمیبینین؟ حالا یه پسر جوون بره بشینه چی میشه مگه. مکه قرار سند خونه بزنن به نامش. صد میلیون دیگه توی زمونه چیه واقعا که یکنفر رو اینجوری نذاشتین بره بشینه
مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺
اگر خودتون توش ساکن نیستید یه قولنامه بنویسید بدون اجاره که برن ساکن بشن اونجا. چه اشکالی داره واقعا؟!! اگر می تونستند جایی برن حتما حاضر نمی شدند زیر دین باشن.
دلت میاد شما خونه اضافی داشته باشین از فامیلاتون جایی نداشته باشن زندگی کنن
بده تا پول دستشون میان بشینن ایشالله خدا یه قصر توبهشت برات بسازه
اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
ارثش یه مغازه دو دهنه توی بازار تجریش که نیست بنده خدا. به پسر یه خونه روستایی رسیده به دختر که دیگه نصف این می رسه. چرا آدم وقتی می تونه کمک کنه دریغ کنه. نمی خوان که خونه رو تصاحب عدوانی کنن. هر وقت هم که نیاز داشتن به اون خونه میگن که اونجا رو ترک کنن