سلام خوشگلا خوبین ما خونه پدری شوهرم دادن ب ما ب عنوان ارث البته ناگفته نماند همه برادرا ارث گیرشون اومده تو روستا زیاد ارزش نداره ما هم خونه پدریشونو دادن ب شوهرم خونه هم الان ۱۰۰تومن میخرن بعد حالا خودمون شهر زندگی می کنیم الان خواهر زاده شوهرم صابخونه جوابش کرده هیچ پولی نداره خونه هم نداره ماشینشم گرفتن ،خواهر شوهرم ب طور غیر مستقیم میگه هیچ جا خونه ندارن برن پولم ندارن انتظار دارن ما بگیم برن اونجا تو خونه روستایی ولی من اجازه ندادم ب شوهرم از یه طرفم دلم میسوزه خواهر زداش یه پسرم داره،چی کار کنم
اصلا اگه رفتن تو خونه رومن نمیشه بگیم بلند شین ،خودشونم حالا حالا پا نمیشن ،قولنامه هم شوهرم روش نمیشه بگه ،ارث فقد ب پسرا رسیده ،خواهر شوهرم زمین دارن اگه بفروشه یه میلیارد خورده ای میشه بره بفروشه واسه پسرش ،چون بعد از خونه ما پا نمیشن ب خاطر همین قبول ندارم
خودمم خونه ندارم یه مغازه دارم که نصف مغازه خونمه ،۱۰۰ملیونم بدهی داریم از این مشکلات حل نشدنی داریم ،واقعا پسرش گناه داره ،اگه هم بدم سخته برن بیرون تا چند سال 😤😩،عذاب وجدانم دارم
خودمم خونه ندارم یه مغازه دارم که نصف مغازه خونمه ،۱۰۰ملیونم بدهی داریم از این مشکلات حل نشدنی داریم ...
عزیزم همسرم حق داره ک روش نشه.باهمسرت مشورت کن ببین اگه اجازه میده شمازنگ بزن ب خواهرشوهرت بگو مامیخواستیم خونه رو روبراه کنیم ک ی وقتایی واسه عوض کردن آب و هوابیایم اونجا اماالان ک پسر شما این شرایط براش پیش اومده میبینم صلاح اینه بدیم ب ایشون اما ن که الان برن بشینن بعدا خدای نکرده خواهر و برادر از رو هم بیفتین.بگو ی سال بشینن تا پول دستشون بیاد اما بعداز یکسال بی حرف و گرف خونه رو خالی کنن
بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
عزیزم همسرم حق داره ک روش نشه.باهمسرت مشورت کن ببین اگه اجازه میده شمازنگ بزن ب خواهرشوهرت بگو مامیخ ...
خوب عزیزم الان خودمون یه وقتی میریم اونجا برای گردش ،من هیچ وقت درمورد این چیزا باهاشون حرف نمی زنم فقد ب شوهرم میگم اونم اجرا می کنه یا هم حرفامو میگه که مثلا از طرف خودش هست ،