2777
2789
عنوان

نوجوان

507 بازدید | 5 پست

من یه نوجوان دهه هشتادیم....

یه نسلی که جز درد و سختی چیزی ندید...

نسلی که هیچ وقت درک نشد...

نسلی که اوج حوادث دنیا رو بخود خود دیده....

نسل دوستای مجازی....

همکلاسیای مجازی...

زندگی مجازی...

رابطه ها و احساسات مجازی....

قلب های مجازی...

و خلاصه نسل دنیای مجازی....

ماها همونایی هستیم که بهمون لقب گودزیلا دادن...

همونایی که بهمون میگن کنکورت از همه چیز مهمتره....

همونایی که اگه نت مون تموم شه از کل کلاس و درسمون عقب میافتیم...

همونا که اگه گوشی مون بسوزه دنیامون به پایان می رسه...

تو این وضع اقتصادی خراب کی میتونه یه گوشی برای بچش بگیره اونم فقط بخاطر اینکه یه وقت از درساش عقب نیفته و اینده ای که به یک کنکور وابسته اس از بین نره...

ما کسایی هستیم که باید تو خونه هامون زندونی باشیم اونم تو سنی که نیازمند رابطه با دوستانمون و تحرک و شیطنت هستیم...

همونایی که باید همش باید خبر مرگ اطرافیانمون و بشنویم و سکوت کنیم....

همونا که سیل و زلزله و گرونی و تورم و کرونا و....خیلی چیزای دیگه رو با همه وجودمون لمس کردیم...

اره ما نسلی هستیم که از مرگ هیچ ترسی نداریم و

منتظر عزرائیل ایم...

تا شاید اروم بگیریم

.

تعداد رای : 9
نظرسنجی
نسل سوخته
4
44%
زندگی بی وجود
5
55%

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

واقعا 😔

کسانی که انقدر دیوانه هستند که خیال می کنند می توانند دنیا توانند دنیا را تغییر دهدند.                           انها کسانی هستند که واقعا این کار را انجام می دهند،.                    استیو جابز 💕.                             عضو اکیپ علمی تخیلی 😊 🔭.      اسطوره ی زندگیم=باب اسفنجی شلوار مکعبی 😂😂😂😂❤️.          یار خوشگلم تو هستی عزیز دلم توهستی🤩💃💃.                        عشق های من 🏃🏼‍♀️👇🏻.                    پیتزا، نوتلا، مارشمالو، بستنی،  پفک و چیپس😆🤤.                            👩🏼‍🚀🧙🏻‍♀️🧚🏻‍♀️👸🏼👩🏼‍🔬 

عزیزم! قلم زیبا و روان شما، بیانگر هوش و ذکاوت فراوان ت هست. خواهش می کنم هیچ وقت فراموش نکن که شما نسلی هستید که اگر از سمت نسل های پیشین درک نشد؛ به گونه ای بار اومد که آینده ی ایران و ایرانی سخت به اون امیدوار باشه... من در شما فروغ روشن ایران رو میبینم. در شما شعوری برتر از هزاران بزرگسالِ درگیر نان و آب می‌بینم. از شاد بودن و امیدوار ماندن غافل نشید. موفق باشید. 

از یک دی هیچ گونه تاپیکی نخواهم زد تا نی نی سایت اصلاح شود. این سایت هیچ احترامی برای کاربران قائل نیست و به درخواست آنها توجه نمی‌کند. #تحریم همگانی نی نی سایت ✌️