2777
2789
عنوان

.شوهر سر تر

511 بازدید | 40 پست

بچها من تو دوران تحصیل یک پسری رو خیلی دوست داشتم .اون عالی بود تمام و کمال همه دخترای دانشکده دنبالش بودن خوشگگگگل.مت اما یک دختر معمولی ولی دوستش دادم اون ناگهان بهم پیشنهاد داد و سرانجام ازدواج کردیم.اون از همه چی تو من سر تره فقط یک رشته ایم که اون باز شاخه بالاتره.میترسم من پدرم خیانتکار بود میترسم چون خیلی به شوهرم گیر میدم چرا دور اطرافت دخترای خوشگلن.و اونا رو دویت داری و چند وقتبه چون میترسم رابطه اونجور که اون میخواد نشه رابطه نمیکنم باهاش.چیکار کنم خستم از وضعیت.دعواهامون زیاد شده البته تاحالا زور نکرده به رابطه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زیاد خوب توضیح ندادی مثل منی😄😄منم به خاطر همین تاپیک از زندگی شخصی نمیزنم

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

اعتماد به نفس داشته باش 

رئیس جمهور نیست که 

همکلاسیت بوده دیگه ، رئیس تیم تحقیقاتی ناسا نیست که خودتو دست کم گرفتی 😀

اسم کاربریم به خودم مربوطه ،جواب آدمای گستاخ و بی تربیت رو هم نمیدم . سرتون تو کار خودتون باشه نه تو ....دیگران 😁

اعتماد بنفس داشته باش همه آدم ها معمولین چون تو دوستش داری فکر میکنی سر تره 

وگرنه تو هم ب اندازه خودت  سری از خیلیا

چون این فکر و داری دعواتون میشه سعی کن تو هم خودت رو دست بالا بگیری شاخ باشی 

اکه ذاتش خراب نباشه هیچ وقت خیانت نمیکنه ،ولی مردی که ذاتش خرابه شبیه شرک هم باشه خودش در حد محمد رضا گلزار میبینه همه کار میکنه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

عزیزم این کارتون خیلی پیچیده ست اما شما یه طرحواره دارید که میخواین همه اون کارایی رو انجام بدن تا شوهرتون مثل پدرتون خیانت کنه...

اینو گفتم که به کارتون آگاه بشید و از همینجا جلوش رو بگیرید. 

و این مساله بازم میگم خیلی پیچیده ست به نظرم حتما با مشاور و روانشناس خوب چند جلسه صحبت کنید.

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی

شوهر منم از من خيلي سرتره از نظر زيبايي و روابط اجتماعي و اندام و قد و قواره

اينجوري به خودت سخت نگير هرچي بهش كير بدي زودتر خسته ميشه ازت

دست از سرش بردار خودتو تو نظرش زشت جلوه نده با اين حرف كه تو دور و برت پره دختره خوشگله

اينجوري حساسترش ميكني

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد❌

اسی بیا اینجا تو اشتباه منو مرتکب نشو 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5368988/من-نمیدونم-قانون-جذب-درسته-یا-چی-ولی-بیاید-یچیزی-بگم-بهتون

بعدشم انتخابش تو بودی تموم شد و رفت 

رو اعتماد ب نفست کار کن 

🖤صاحب اصلی این اکانت فوت شده است🖤اکانت خواهرم بوده با خط هممون اینجا کاربری درست کرده بود.خط دیگه ای نیست که من کاربری برای خودم درست کنم . الانم فوت شده منم گاهی وقتایی که مجبور باشم و سوال داشته باشم با این اکانت میام چون اینو با خط من درست کرده لطفا دیگه سوال نکنید ، ممنونم🙏🏻
اعتماد به نفس داشته باش  رئیس جمهور نیست که  همکلاسیت بوده دیگه ، رئیس تیم تحقیقاتی ناسا ...

خوش بحالت همسرت دندانپزشكه هيچ دندون خرابي نداريد و دندوناتون خوشگله😩حسوديم شد😂

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد❌