2777
2789
عنوان

یعنی حاملم😱😱

184 بازدید | 15 پست

امروز تقریبا 8 روزه رد کردم اخرین رابطم مال یه ماه پیش یا بیشتر بوده طبیعی جلو گیری میکنیم عفونتو سوزشم ندارم همیشه شاید دو یا سه روز عقب یا جلو بشه

دخترم هدیه خداست 😍من یه نارنجی پُرر انگیزم 🧡💥🔥 گروه نارنجی🧡 وزن اولیه» 75😓 وزن فعلی»73😐هدف اول» 65😉 هدف دوم» 60😊 هدف سوم»56🤗 قدم 168😊😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا بارداری

😥 خدانکنه

دخترم هدیه خداست 😍من یه نارنجی پُرر انگیزم 🧡💥🔥 گروه نارنجی🧡 وزن اولیه» 75😓 وزن فعلی»73😐هدف اول» 65😉 هدف دوم» 60😊 هدف سوم»56🤗 قدم 168😊😊

من نمیدونم این خانمهایی که تایپک میزنن که حامله هستن یا نه چند روزم از پری گذشته چرا زحمت نمیکشن یه تست 5000 تومنی بذارن که اینقدر حرصم نخورن.... 

شما هم با این چیزایی که گفتی حامله نیستی... علائم حاملگی سوزش و عفونت نیست

از من ۸۳ روز گذشته بود تازه پریود شدم  ولی باردار نبودم . بستگی به بدنت داره تست بزن از شک دربی ...

چطوری این همه گذشته بود 🙄 سابقه داشتی؟من سابقه نداشته واسم اصلا

من نمیدونم این خانمهایی که تایپک میزنن که حامله هستن یا نه چند روزم از پری گذشته چرا زحمت نمیکشن یه ...

میدونم نیس اخه عفونت باعث قطع پریودی میشه.من تصمیم طلاق دارم و اصلا انتظار بچرو ندارم واسه همسن دنبال بی بی نبودم این مدت الان ک تاریخو نگاه کردم فهمیدم کلی عقب انداختم سوالم این بود ک با جلپ گیری طبیعی امکان داره حامله شدذونم اضلا تو این ماه نبوده

میدونم نیس اخه عفونت باعث قطع پریودی میشه.من تصمیم طلاق دارم و اصلا انتظار بچرو ندارم واسه همسن دنبا ...

اره امکانش هست.... ایشالا که طلاق نگیری حامله باشی با شوهرت و بچت سالها خوب و خوش زندگی کنی

میدونم نیس اخه عفونت باعث قطع پریودی میشه.من تصمیم طلاق دارم و اصلا انتظار بچرو ندارم واسه همسن دنبا ...

میخاین طلاق بگیرین رابطه هم دارین چ جالب من خیال کردم دیگه رابطه تعطیل میشه

میخاین طلاق بگیرین رابطه هم دارین چ جالب من خیال کردم دیگه رابطه تعطیل میشه

عزیزم گفتم رابطم بیشتر از ی ماه قبل بود اون موقع مشکل جدی نداشتیم ا