2789
عنوان

زمین عجیب گرده

480 بازدید | 35 پست

من ۱۹ سالم بود تو دوران عقد جدا شدم.

طرفم مشکل روانی داشت وحشتناک.

خلاصه خب هرکی از من میپرسید علت جداییو واقعیتو میگفتم.

بعد زنداییم یسری پرسید منم گفتم اره مشکل داشتو اینا بعد رک تو روم گفت البته ما که نمیدونیم کی راست میگه کی دروغ.باید بریم از اون طرفم بپرسیم

واای یعنی من واقعا حالم بد شد.انقدر گریه کردم تا شب.

دقیقا بعد ۶ ماه برای تک پسرش زن گرفت.بعد دوماه طلاق گرفت..بعد اومده بود خونمون از عروسش کلی بد گفت.ماهم هیچی نگفتیم میخاستم بگم ما که نمیدونیم کی راست میگه کی دروغ.

بعد عمه ام به مامانم گفت دخترت پدر روسرش نبود اینجوری شد.بعد برای منم انقد قیافه میگرفت حد نداشت حالا انگار جدا شدم قتل کردم.یه دختر ۱۹ ساله که جدا شده روحیشم داغونه دیگه چه قیافه گرفتنی داره.خلاصه اون موقع تک دختر خودش ۱۴ سالش بود گذشتو دخترش ۱۹ سالگی ازدواج کرد ۳ سالم با طرف زندگی کرد.امشب خبر رسید که دخترش داره طلاق میگیره..دلم میخواد برم بگم دختر تو که پدر گردن کلفت رو سرش بود چرا طلاق گرفت.

یعنی بعضیا شعور ندارن وقتی کسی درد داره شکست خورده زخم زبون نزنن..هیچ کس از خداش نیست جدا شه یا شکست بخوره.

حالا خداروشکر من ازدواج کردم با یه پسر مجرد زندگیمم عالی.همشونم انگشت به دهن موندن.

ولی حرفا و زخم زبوناشون یادم نمیره.یادم میاد عمم چقدر برام پشت چشم نازک میکرد .

ولی زمین عجیب گرده🙇

#کارما

لایک نکن پیلیز ریپ دوس ریپ بزن بابا🙁سالام...نمیدونم چرا همیشه خابم میاد شاید ب جای خون تو رگام خستگی‌ یا دوغ جریان داره😐امممم و این ک ی ۱۸ ساله ی کیوتم😎💕#شیفت_شب🐣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم ت نامزدی جداشدم همه میسوختن پسرداییم اومد خواستگاری اون مجرد بود همه فامیل بدتر سوختن

دخترخالم تهمت زد بهم با پسرعمش که هنوز شوهرش نبود با خالم واگذارشون کردم بخدا الان دوتا بچه سقط کرده سومی رو دعا میکنن سالم بمونه اونوقت بچه و زندگی منو می بینه حسرت میخوره 

هرکس و بخدا واگذار کردم خدا عوصشو تو کاسش گذاشته خدا خیلی هوامو داشته و داره     

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
عزیزم دلت رو صاف کن باهاشون و از زندگیت لذت ببر خداروشکر که الان خوبی و خوشبخت و زمین هم واقعا گرد ...

عزیزم دلم صاف کردم.ولی امشب که خبر جدایی دختر عمم شنیدم همه خاطرات و قیافه گرفتنای عمم موقع جداییم جلوی چشمم اومد.

منم ت نامزدی جداشدم همه میسوختن پسرداییم اومد خواستگاری اون مجرد بود همه فامیل بدتر سوختن دخترخالم ...

دقیقا درسته عززیزم.خدا خوودش بهترین قاضی و تصمییم گیرندست.

عمه منم موقع جداشدنی گفت ما طلاق نداریما تو فامیل حق نداری طلاق بگیری این مسخره بازیا چیه حتما چشمت رو کسی مونده 

چندماه پیش دخترش جدا شد تو نامزدی بعد اون پسرش با یه بچه دوساله جدا شد اززنش 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
امیدوارم هرکدوم از ما هرجای از دنیا یه کم انسانیت داشته باشیم که بدونیم  دل کسی شکستن هنر نیست ...

دقیقا یعنی وجدانن قبل زدن حرف فکرم میکنن؟؟هرچی به ذهنشون میرسه میگن.نمیگن طرفم انسانه قلب داره دلش میشکنه

اره واقعا دختر عمو مامانمم اون موقع پسزش مجزد بود جلوم میگگف برا پسرم‌یه زن شاغل میگیرم ک بچه اورد خودم بزرگش کنم

عروسش هم شاعل نیس هم بجه دار نمیشه اصلانم تو دلش نبوده 

پارسالم همین خانمّ مامانم بهش گف پسرای دوستاتون ک کارخونه دارن زن نگرفتن بعد گف کجا دختر خوب هست بخدا دوست داشتم برم زمین

شفای همه ی مریضا صلوات
دقیقا یعنی وجدانن قبل زدن حرف فکرم میکنن؟؟هرچی به ذهنشون میرسه میگن.نمیگن طرفم انسانه قلب داره دلش م ...

حس میکنم اینا دختر ندارن اینجور میگن چون دختر فوق العاده اهش زود میگیره چون موجود ضعیفیه قلبش پاکه

شفای همه ی مریضا صلوات