یبار طرف شوهرم چاقو کشیدم ترسیده بود گفت به بچهامون رحم کن یبارم کمربندو دراوردم با ...
😂😂😂وای
می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق 😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞 🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
وقتی به مادر شوهرم چای تعارف کردم قند بر نداشته بود که سینی رو گرفتم جلوی نفر بعد😐😐 واقعا هول شده بودم بعدشم خم شدم جلو شوهرم چای بگیرم چادر از سرم افتاد رو زمین 😂😂😂😂😂
خدایا...من هرچی میخوام بهم بده💙💚💜💛❤ مصلحتمم توش قرار بده...😉😉😉خدایا میدونم که یه روزی منم بچمو بغل میگیرم پس از همین الان به خاطر اون لحظه قشنگ میگم👈 {خدایا شکرت} میشه دعا کنی بچمو سالم بغل بگیرم😇
خب میدونین چیه ما خیلی باادب تشریف داریم و هرگز واژگان رکیک به کار نمیبریم اصلا به زبون نمیاریم. حالا تصور کنین یه بار، اوایل ازدواجمون هم بود خواستم بگم من میخوام بخُسبم،(یکی نیست بگه مجبوری ادبی صحبت کنی آخه داغان؟!) گفتم من میرم بکُ سبم😧🤐خیلی بد نگام کرد بعدش😤
من روز خواستگاری مامانم دیس میوه رو پر پرکرده بود😐😒منم ۱۴ ساله اوندم به پدرشوهرم تعارف کنم اولین نفر همرو ریختم رو پدرسوهرم یه لحظهقیافه شوهرمو نگاه کردم اینجوری بود🙄🙄😞😞🤔🤔
Saylent قبلی🍀🍀🍀 خدایا تو با من باش❤ بگذار عالمی از من جدا گردد چو یک دم با تو بنشینم دل از هر غم جدا گردد
خب میدونین چیه ما خیلی باادب تشریف داریم و هرگز واژگان رکیک به کار نمیبریم اصلا به زبون نمیاریم. ح ...
وای 😂😂😂😂😂😂
خدایا...من هرچی میخوام بهم بده💙💚💜💛❤ مصلحتمم توش قرار بده...😉😉😉خدایا میدونم که یه روزی منم بچمو بغل میگیرم پس از همین الان به خاطر اون لحظه قشنگ میگم👈 {خدایا شکرت} میشه دعا کنی بچمو سالم بغل بگیرم😇