2777
2789

سلام.من تقریبا ۴۵روزی میشه قبلا بهش شک کردم یه شب که رمز گوشیشو متوجه شدم رفتم سراغش چتهاشو با یه دختر محرد که شاغله دیدم قربون صدقش رفته بود.مرگو باچشمام دیدم حس کردم.نصف شب بود حالم خیلی بد بود بیدارش کردم شاکی شد چرا رفتی سراغ گوشیم.بهونه اورد.تهمت زد تهدید به خودکشی کرد خیلی بحثو دعوا داشتیم تا همین الان.با اون خانم هم تماس گرفتم گف به خدا هیچی بین ما نیس.ولی من اعتمادمو به کل از دست دادم.داغونم با دوتا بچه بدون پشتوانه.نمیدونم چیکار کنم‌همش استرس دارم.مشاور هم‌میگه اعتماد کن زندگیتو از سر بگیر.ولی من نمیتونم توی برزخم.برام دعا کنین

مواظب افکار،گفتار و رفتار خود باشیم که میشود عادت،شخصیت و سرنوشت مان

شوهرمن دوروز بایکی چت کرده بود البته اون دوروز رو توشهردیگه بود روز سوم که اومدخونه گوشیش زنگ خورد شکاره ناشناس بودش گفتم جواب بده جوا ندا. دوباره زنگ زد بازشوهرم جواب نداد گوشیوخاموش ک رد بعدکه رف حموم گوشیوبازکردمو پیامای دختره توواتساپودیدم کلی دعواراه انداختم درسته بخشیدمش اما هیچوقت هیچوقت یادم نمیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرمن دوروز بایکی چت کرده بود البته اون دوروز رو توشهردیگه بود روز سوم که اومدخونه گوشیش زنگ خورد ش ...

از یاد نمیره عین یه زخمه‌که خوب نمیشه

مواظب افکار،گفتار و رفتار خود باشیم که میشود عادت،شخصیت و سرنوشت مان

من شوهرم خیلی زرنگه نمیدونم چطور رمز گوشیو پیداکنم..از اون ادماییه ک مثلا خودش خیانت میکنه بعد من بفهمم یا تلاش کنم واسه فهمیدن یا هرچی منو میگیره میزنه😭😭خیلی دلم ازش گرفته