2777
2789
عنوان

جداشدیم!! 😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3672 بازدید | 137 پست
خودمم نفهمیدم دردش چی بود تا باهاش حرف میزدم مشکلت چیه عصبی میشد میگفتم خب بیا بریم برای مشاوره عصبی ...

عزیزم اکثرا سال اول ازدواج باهم مشکل دارن مخصوصا اقایون قبلا ازادترن بودن مسولیت نداشتن الان سخته که خودشون رو با شرایط جدید وفق بدن زود تصمیم نگیر یکم به دوتاتون فرصت بده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبیعیه که حالت بد باشه سعی کن فکرتو درگیرش نکنی یه سرگرمی کاری پیداکن که کمتر به فکرش بیفتی ولی اینوبدون آدم به همه چی عادت میکنه این دوران هم میگذره

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...
مهریه گرفتی؟

مهریش ی سکه بوده اخه دختر خوب کی ی سکه مهریه میزاره

ܧࡋࡅ࡛ܩܢ‌ ܩࡅ࣫ܫܣܥ‌‌ࡇ ࡅ࡛ܘ‌ ࡅ࣫ܦ‌⁽♥️💍⁾ܥߺ᳝ߺܣܙߺ߳ܝ‌ܥܸࡍ߭ ࡆܙߺ߳ܦ߭ࡆࡐ߳ ܝ߭‌ܢ߭ܝ‌ܭ݇ܥܸܩࡊ ܒ‌ܠـܢ̣ܝ:)❤😍
عزیزم اکثرا سال اول ازدواج باهم مشکل دارن مخصوصا اقایون قبلا ازادترن بودن مسولیت نداشتن الان سخته که ...

من نمیخواستم جدابشیم گفتم بریم مشاوره نمیومد

گفتم اول زندگیمونه هردومون بی تجربه ایم ولی حرف تو گوشش نمی‌رفت حرف ک میزدم عصبی میشد  

الانم که طلاق گرفتیم همه چی تموم شد

پیش مادرم

خوبه دیگه مادرت هست یکم اروم میشی چون گفتی پدر ندارم فکر کردم رفتی تنها زندگی کنی

ܧࡋࡅ࡛ܩܢ‌ ܩࡅ࣫ܫܣܥ‌‌ࡇ ࡅ࡛ܘ‌ ࡅ࣫ܦ‌⁽♥️💍⁾ܥߺ᳝ߺܣܙߺ߳ܝ‌ܥܸࡍ߭ ࡆܙߺ߳ܦ߭ࡆࡐ߳ ܝ߭‌ܢ߭ܝ‌ܭ݇ܥܸܩࡊ ܒ‌ܠـܢ̣ܝ:)❤😍
درس عبرت برای دخترایی که مهربه نمیخوان خوب گلم مهریه وقتی یه سمه باشه هر جور دلشون بخواد تا میکنن ...

اصلا ربطی به مهریه  نداره گاهی مرده کاری میکنه باهات که مجبور بشی بگی مهرم حلال جونم آزاد چرا فکر میکنی مهریه باعث زندگی میشه اصلا زندگی که بخاطر مهریه برقرار باشه به چه درد میخوره

روزگاری شهر ما ویران نبود/دین فروشی اینقدر ارزان نبود/صحبت از موسیقی عرفان بود/هیچ صوتی بهتر از قرآن نبود/دختران را بی حجابی ننگ بود/رنگ چادر بهتر از هر رنگ بود/دختر با حجب و حیا ، قرتی نبود/خانه فرهنگ ، کنسرتی نبود/مرجعیت مظهر تکریم بود/حکم او عالمی را تسلیم بود/یک سخن بود و هزاران مشتری/آن هم از لوث قرائت ها بری/وای که در سالهای سیاهه دوهزار/کار فرهنگی شده پخش نوار/ذهن صاف نوجوانان محل/پر شده از فیلم های مبتذل/پشت پا بر دین زدن آزادگیست/حرف حق گفتن عقب افتادگیست/آخر ای پرده نشین فاطمه/تو برس بر داد دین فاطمه/بی تو منکر ها همه معروف شد/کینه توزی با ولی مکشوف شد/در به روی رشوه گیران باز شد / دشمنی با نائبش آغاز شد/بی تو دلهامان به جان آمد بیا/کاردها بر استخوان آمد بیا...

استارتر جان الان ناراحتی چند ماه شاید طول بکشه تا حالت خوبشه ولی اگه حالت خوب شد اینقدر خداتو شکر میکنی که قبل از اینکه بچه دارشی و مشکلت سخت تر بشه جدا شدی ولی مطمئن باش چوبشو میخوره مرتیکه

من نمیخواستم جدابشیم گفتم بریم مشاوره نمیومد گفتم اول زندگیمونه هردومون بی تجربه ایم ولی حرف تو گوش ...

عزیزم امید وارم روز به روز حالت بهتر بشه ... 

یه توصیه دارم اینکه خانم ها بعد طلاق دچار بعضی مشکلات از جمله کمبود اعتماد به نفس،  اضطراب ، افکار منفی ، شک به آقایون ، افسردگی پس از جدایی و ..... میشن ، حتما چند جلسه پیش یه روانشناس خوب برو .

خیلی تاثیر داره خیلی خیلی .... افکار و روحیاتت رو به امید خدا میسازه 

عزیزم خواهش میکنم به این فکر نکن که خدا جواب دعا هاتو نداده فقط به این فکر کن که به راحتی  و بدون کشمکش که خیلی از خانوم های بیچاره اونو تجربه کردن ، از یه آدم بی لیاقت  که هروز داشت تازه عروسش  رو عذاب میداد و قدرش رو نمیدونست ، نجات داد . اتفاقا دو رکعت نماز شکر بخون و ازش تشکر کن و از خودش بخواه آرومت کنه .

سلامت و برقرار باشی

کنار تو درگیر آرامشم ... ❤
عزیزم امید وارم روز به روز حالت بهتر بشه ...  یه توصیه دارم اینکه خانم ها بعد طلاق دچار بعضی م ...

پیش چندتا مشاور رفتم هیچ راهکار  درستی نمیدن ویزیت شونم هر جلسه 200 خیلی زیاده 

کتاب خوب برای بعد طلاق سراغ دارین معرفی کنید؟؟

عزیزم امید وارم روز به روز حالت بهتر بشه ...  یه توصیه دارم اینکه خانم ها بعد طلاق دچار بعضی م ...

اعتماد به نفسم ک شدیدا اومده پایین به همه چیزم شک دارم هی فکر میکنم نکنه ی جام ایراد داره دیگه جذابیت ندارم براش بعد فوت بابام خیلی افسرده شده بودم همش فکر میکنم نکنه صورتم بخاطر افسردگی و گریه پیر شده نکنه شکسته شدم هزار تا فکر میاد توسرم

پیش چندتا مشاور رفتم هیچ راهکار  درستی نمیدن ویزیت شونم هر جلسه 200 خیلی زیاده  کتاب خوب ...

عزیزم قبل اینکه بری پیش مشاور تحقیق کن ببین در چه حوزه ای کار میکنه ...کسی که توی حوزه ی طلاق و بعد طلاق کار میکنه پیشش برو ... و کتاب نه الان توی ذهنم نیست تو نت بگرد ببین چیزی پیدا میکنی 

خودتم باید به خودت کمک کنی عزیزم

کنار تو درگیر آرامشم ... ❤