2777
2789
عنوان

جداشدیم!! 😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3672 بازدید | 137 پست
خدا خودش جواب باعث بانی اونایی که باعث طلاق دونفرمیشن رو بده

اون شوهرش بانی بود

کتکش میزد فحش میداد کار نمیکرد بداخلاق بود 

خیلی خواهرم تلاش کرد واسه زندگیش حتی خرجیشو هم خودمون دادیم گفتیم اینجور نمیمونه و اوضاعشون خوب میشه ولی بار آخری بدجور زدش

کاش نی نی سایتم دکمه بلاک داشت😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون شوهرش بانی بود کتکش میزد فحش میداد کار نمیکرد بداخلاق بود  خیلی خواهرم تلاش کرد واسه زندگ ...

شاید زندگی منم اگه ادامه پیدا می‌کرد به کتک می‌کشید کم کم توهیناش شروع شدم 

منم خودم شاغل بودم و نیازامو میخریدم

مهریشونو بخشیدن

آره 

چی از جون خودش مهمتر بود

حالا میخواستم بگیره گفتن بااین اوضاع مالی پسره سالی یه سکه بهش تعلق میگیره که اونم سر سال پسره میتونه بیاد اعتراض بزنه که ندارم و بکننش دو سال یه سکه

شاید زندگی منم اگه ادامه پیدا می‌کرد به کتک می‌کشید کم کم توهیناش شروع شدم  منم خودم شاغل بودم ...

عزیزم طلاق همیشه بد نیست گاهی یه فرصت دوباره واسه زندگیه

مگه چند سالته که میخواستی عمر و جوونیت رو تو اون خونه هدر بدی 

آره  چی از جون خودش مهمتر بود حالا میخواستم بگیره گفتن بااین اوضاع مالی پسره سالی یه سکه بهش ...

نباید میبخشیدولی شاید صلاحش این بود

شاید بلد نبودم نگهت دارم... اما قبول کن توهم موندنی نبودی!
الکی که میشه  .من دلم نمیاد بدون شوهرم چیزی بخورم میگم تو هم بخور قیامت به پا میکنه .کاملا این ...

چون مهر طلبی عزیزم چرا نباید بدون اون نتونی غذا بخوری ؟مردا رو ندیدی بعد قهر بجای این ک مثل ما فاز غم بردارن میرن با دوستاشون میگردن بیرون غذا میخورن ت هم شخصیتتو عوض کن اگه میخوای موفق بشی 

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
نباید میبخشیدولی شاید صلاحش این بود

میخواستیم زودتر طلاقشو بگیره

و البته فامیل بودیم و نمیشد خیلی رو مهریه حساب کرد چون بازم شورای فامیل میومدن جلو و دخالت میکردن

تاپیکایی قبلیمو بخونی زندگیم خیلی وقت بود که سرد بود تواین زندگی همش درد و گریه کشیدم

چند وقته ازدواج کردی عزیزم

ܧࡋࡅ࡛ܩܢ‌ ܩࡅ࣫ܫܣܥ‌‌ࡇ ࡅ࡛ܘ‌ ࡅ࣫ܦ‌⁽♥️💍⁾ܥߺ᳝ߺܣܙߺ߳ܝ‌ܥܸࡍ߭ ࡆܙߺ߳ܦ߭ࡆࡐ߳ ܝ߭‌ܢ߭ܝ‌ܭ݇ܥܸܩࡊ ܒ‌ܠـܢ̣ܝ:)❤😍
عزیزم طلاق همیشه بد نیست گاهی یه فرصت دوباره واسه زندگیه مگه چند سالته که میخواستی عمر و جوونیت رو ...

اخه تنهام خیلی تنها.. ازاین ورم از مردا دیگه وحشت دارم هیچوقت دیگه نمیتونم اعتماد کنم

اگه بابام بود حالم خیلی بهتربود

میخواستیم زودتر طلاقشو بگیره و البته فامیل بودیم و نمیشد خیلی رو مهریه حساب کرد چون بازم شورای فامی ...

درسته عزیزم ایشالا بهترینابراشون رقم بخورع🙏

شاید بلد نبودم نگهت دارم... اما قبول کن توهم موندنی نبودی!

ولش کن حرومزاده رو لیاقتتو نداشت بیشعور ازاول زندگیتو بساز هنوز جوونی عزیزم 

ܧࡋࡅ࡛ܩܢ‌ ܩࡅ࣫ܫܣܥ‌‌ࡇ ࡅ࡛ܘ‌ ࡅ࣫ܦ‌⁽♥️💍⁾ܥߺ᳝ߺܣܙߺ߳ܝ‌ܥܸࡍ߭ ࡆܙߺ߳ܦ߭ࡆࡐ߳ ܝ߭‌ܢ߭ܝ‌ܭ݇ܥܸܩࡊ ܒ‌ܠـܢ̣ܝ:)❤😍