2777
2789
عنوان

جداشدیم!! 😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3672 بازدید | 137 پست
خانواده هامون راضی به ازدواجمون نمیشدن اینقدر هردومون پافشاری کردیم تا همه چی درست شد گفتم دیگه بعد ...

عاشق هم بودین قبلا؟

ܧࡋࡅ࡛ܩܢ‌ ܩࡅ࣫ܫܣܥ‌‌ࡇ ࡅ࡛ܘ‌ ࡅ࣫ܦ‌⁽♥️💍⁾ܥߺ᳝ߺܣܙߺ߳ܝ‌ܥܸࡍ߭ ࡆܙߺ߳ܦ߭ࡆࡐ߳ ܝ߭‌ܢ߭ܝ‌ܭ݇ܥܸܩࡊ ܒ‌ܠـܢ̣ܝ:)❤😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب ببین یکی از دلتیل طلاقتون خانوادش بودن که با مخالفتشون ازدواج کردید مطمین باش اونا تا اخرش تور ...

میدونم نمیخوام نفرینشون کنم ولی از خدا میخوام یروزی همشون بفهمن بامن چیکار کردن

سرد بود عصبی بود حتی وقتی بهش میگفتم غذا بخور لج می‌کرد دلم میسوخت از سرکار میومد خسته بود میگفتم لط ...

اعتیاد نداشته از قبل ازدواج؟؟؟ که دوباره رفته باشه سراغش؟

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

خیلی سخته عزیزم

خواهر منم کارش به اینجا کشید بااینکه خودش مهر حلال جون آزاد کرد ولی امروز که رفتیم جهازو برگردونیدیم اصلا حرف نمیزنه و ناراحت و تو خودشه هر چی هم میگیم و باهاش حرف میزنیم بی فایدس

کاش نی نی سایتم دکمه بلاک داشت😍😍
اره

عزیزم نمیخوام حرفهای منفی بزنم اما حسم میگه از قبل برنامه جدایی داشته. با حرفاش گولت زده تا بتونه راحت جدا بشه. و اینم بگم انشالله که اشتباه کنم اما تاپیک اولت را خوندم ایشون تحت تاثیر حرفهای یه نفر هست. احساسم میگه پای زن وسطه. امیدوارم فقط حس اشتباه باشه. انشالله حدس من درست نباشه

منم عین شما اما من ۴ساله دارم بدبختی میکشم اصن شوهرم حرف منو گوش نمیده اما کافیه مادرش بگه بمیر میمیره حس نمیکنه من زنشم منو دشمن خودش میدونه اعتماد بنفسم خیلی اومده پایین باخودم میگم چرا شوهرم پشتم نیست چراحتی از برادرکوچیکش حساب میبره اما روحرف من کوچیکترین حسابی باز نمیکنه دلم گرفته همش میگم خدا مگ من چیکار کردم الانم نزدبک ۲۰روزهه اومدم خونه پدرم ن تنها نیومده دنبالم مادرش میره درخونه فامیل هام و میگ دخنرتون پولا و طلاهای پسرمو دزدیده خیلی خستم 

خدايا شكرت 🌈
خیلی سخته عزیزم خواهر منم کارش به اینجا کشید بااینکه خودش مهر حلال جون آزاد کرد ولی امروز که رفتیم ...

خدا خودش جواب باعث بانی اونایی که باعث طلاق دونفرمیشن رو بده

انگار طلسم کردن ک 😐 چ بد  سر هیچی اینجوری رفنار میکرد؟ الکی ک نمیشه لج کنه مگ دوست نداشت وا ...

الکی که میشه  .من دلم نمیاد بدون شوهرم چیزی بخورم میگم تو هم بخور قیامت به پا میکنه .کاملا این خانم رو درک میکنم میدونم چی میگه .الانم شاید صلاحت در اینه گلم .شاید خدا میخواد یه قسمت بهتر بهت بده .کی میدونه شاید با این آدم میموندی و روزگارت سیاه میشد .فقط بگو خدایا هر چی صلاحمه همون بکن