2777
2789
عنوان

جداشدیم!! 😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3672 بازدید | 137 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بهتر دندون لقو كشيدى انداختى دور  سخت كه هست  ولى دعا براى عوض شدن ادما نميشه  ...

خدا سه جور جواب ادمارو میده یا میگه بله و اون چیزی ک میخواد و بهش میده یا میگه ن و ی چیز بهتر بهتر میده یا میگه صبر کن و بهترینو بهت میده 

اسی ت ام ناامید باش 😘

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
نمیدونم چرا همش فکر میکنم پای یکی دیگه در میون بوده

خودمم خیلی شک داشتم ولی چیزی دستگیرم نشد هربارم می‌پرسیدم پای کسی درمیون میگفت نه فقط میخوام تنها زندگی کنم 

خیلی دل شکستم نه پدر دارم نه برادری که پیشم باشه 

آخی عزیزدلم غصه نخور 🙁

انشالله بزودی تاپیک بایه عالمه خبرای خوش میزنی.منم تگ کن حتما😉

خداروشکرکن که بچه نداشتی والا الان غصه هات صدبرابر بیشترمیشد

مردای این زمونه نامردن.چطور جرئت کردی با یه سکه مهریه بهش بله بگی هر چقدر هم عاشق ترین بوده باشید مه ...

اون چیزی که من قبلا ازش دیده بودم اندازه چشمام بهش اعتماد داشتم ولی از این رو به اون رو شد

خودمم خیلی شک داشتم ولی چیزی دستگیرم نشد هربارم می‌پرسیدم پای کسی درمیون میگفت نه فقط میخوام تنها زن ...

معلومه که نمیگه حالا بعدا گندش در میاد

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
استارتر بدت نیاد یه کم غیرقابل باور،عاشقت باشه به خاطر تو به خانوادش خانوادت فشار بیار بعد یه سال نش ...

تو دوسال دوستیمون خیلی مهربون بود باادب بود هوامو داشت 

نمیدونم خودم گیجم تو ذهنم پراز سواله 

بخدا برو دنبالش شاید چیزی پیدا کردی  البته ک دیگ فایده نداره ولی مگ میشه یهو ادم کلی عوض شه

چیکارکنم؟؟ نه ب هیچی از زندگیمون دسترسی ندارم ازکجا بفهمم

تو دوسال دوستیمون خیلی مهربون بود باادب بود هوامو داشت  نمیدونم خودم گیجم تو ذهنم پراز سواله&n ...

سنىى جوريه كه ديگه اصن از مردا ميترسم 

اصن ازين كيسمم كه الان هست نگران شدم نكنه همه حرفاش الكيه 

شايد منم بيخيال شوهر شدم 🤦‍♀️