2777
2789
عنوان

جداشدیم!! 😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3672 بازدید | 137 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین برام غیر قابل باور اونهمه تلاش کرد برای ازدواجمون بعد اونجوری شد قبل عروسیمون طاقت نداشت من بغض ...

بخدا برو دنبالش شاید چیزی پیدا کردی 

البته ک دیگ فایده نداره

ولی مگ میشه یهو ادم کلی عوض شه

به خدا اعتماد کن و به خودت بگو وقتی این از دستم رفت مطمئنم خدا بهترش رو برام در نظر گرفته انرژی مثبت ...

مگه میشه اینارو فراموش کنم 

مگه میشه دوباره اعتماد کرد باهمین تجربه ای

اره اون خواست جدابشیم تاچیزی میشد میگفت طلاق

راستش منم اگه مردباشم یه سکه مهریه زنم باشه همش میگم طلاق!!!!

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
منم بعد از طلاقم که مثل این خانم الکی الکی شد همین رو میگفتم اما الان که یه ازدواج بدتر کردم میفهمم ...

عزیزم منظورم فقط ازدواج یا فرد مناسب تر نیست نقاط مثبت رو ببینید مثلا اگر وقت یا فرصت یا اجازه ادامه تحصیل، هنر، کار کردن و... نداشته الان میتونه از فرصت استفاده کنه یا یک اتفاق خوب یک تجربه شیرین و.. وحالا فرد مناسب تر هم میتونه گزینه باشه و اینکه الان تجربه داره و هوشمندانه تر میره تو رابطه

درس عبرت برای دخترایی که مهربه نمیخوان خوب گلم مهریه وقتی یه سمه باشه هر جور دلشون بخواد تا میکنن ...

به نظر من بهترین مهریه  نصف نصف اموال هست 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

قبل ازدواج باه دوست بودین؟چجوری خانواده ها مخالف بودن چجوری راضیشون کردین

اره دوست بودیم تو دوران دوستی من خاستگار داشتم هربار نمیزاشت من ازدواج کنم نمیزاشت جدابشم وقتی باهاش کات میکردم بازم میومد دنبالم حتی گریه میکرد طول کشید تا خانواده ها راضی شدن 

مگه میشه اینارو فراموش کنم  مگه میشه دوباره اعتماد کرد باهمین تجربه ای

نه فراموش نمیکنی اما پخته تر و قوی تر میشی و با قدرت بیشتری ادامه میدی من مطمئنم میتونی الان اولشه حق داری اما میدونم وقتی این دوره رو پشت سر بذاری قوی تر از گذشته شدی

مطمئن باش این دعاهایی که کردی.باعث شده طلاق بگیری و قراره اتفاقای خوبی انشالله برات بیفته.از حکمت خد ...

خیلی دل شکستم نه پدر دارم نه برادری که پیشم باشه