2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش ینایی که گفتی و الا معنیشونو نمیدونم..... 🤭

ولی بچم دو ماهه بود.... ابسه کرده بودم عمل کردم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
میشه از تجربه ت بهم بگی ؟؟

عزیزم هر پروتز 9 ماه پیش تقریبا 8 تومن بود با هزینه ی بیمارستان 

و دکتر تقریبا 22 تومن درومد 1 ماه نقاهت داشتم 1 هفته طاق باز می خوابیدم فقط الانم خیل زیاد خیلی راضیم 

لطفا برای من طلب بخشش کنید
تونستی بچه بقل کنی بعدش؟

آره.... از اون سمت بقلش میکردم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
عزیزم هر پروتز 9 ماه پیش تقریبا 8 تومن بود با هزینه ی بیمارستان  و دکتر تقریبا 22 تومن درومد 1 ...

درد داشت خیلی ؟؟؟ 

تا چند روز نتونستی هیچ کاری بکنی 

من دو تا بچه کوچیک دارم 

البته کمک هم دارم

میشه از تجربه ت بهم بگی ؟؟

سلام دوست گلم شرمندت هستم میخواستم سوالی ازت بپرسم توی یه تایپیک از قبل خوندم دور سر بچه شما انگار زیاد بوده یا اب اورده بود شما چکار کردین پسرتون چطور شد؟؟دور سر پسرمن 39بود موقع تولد بهداشت خیلی منو میترسونه گفتم از تجربه شما استفاده کنم