2777
2789
عنوان

کیا تو بارداری ورزش میکردن؟

5779 بازدید | 17 پست

من قبل بارداری باشگاه میرفتم خوش اندام بودم هم بدنسازی هم پیلاتس هم ایروبیک تا حالا کار کردم الان هفته ی21هستم میخام ورزش کنم توخونه

چون کلاسهای بهداشت تشکیل نمیشه ورزشای بارداری رو از تو نت در اوردم انجام بدم مثل اسکات و.....

بنظرتون ضرر داره؟

اگه ضرر داره که فقط پیاده روی کنم 

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙

والا منم بهش خیلی فکر میکنم

تو یوتیوب چیزی پیدا نمیشه؟

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دقیقا مثل شمام قبل بارداری دوسال حرفه ای پیلاتس میرفتم تو دوران کرونام با مربیم آنلاین ورزش میکردم ولی از وقتی باردار شدم سه ماه اول که گفت هیچی بعدم که جفتم پایینه استراحت مطلقم منم هفته ۱۸ هستم و هیچکاری نمیکنم متاسفانه 

والا منم بهش خیلی فکر میکنم تو یوتیوب چیزی پیدا نمیشه؟

تو نت هستش من این سایتو پیدا کردم

https://www.drsosha.com/مقالات-مجله-پزشکی-و-سلامت/ورزشهای-دوران-بارداری-سه-ماه-دوم/

منم دقیقا مثل شمام قبل بارداری دوسال حرفه ای پیلاتس میرفتم تو دوران کرونام با مربیم آنلاین ورزش میکر ...

ینی تحت هیچ شرایطی سه ماه اول نباید ورزش کرد؟پیاده روی چی؟بدنمون خشک میشه که اینجوری

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
منم دقیقا مثل شمام قبل بارداری دوسال حرفه ای پیلاتس میرفتم تو دوران کرونام با مربیم آنلاین ورزش میکر ...

منم تو ان تی جفتم سرراهی بود یکم استراحت کردم 18هفته رفت بالا خداروشکر

ولی عاشق ورزشم

هر روز چند دقیقه پیاده روی رو که حتماااا دارم

ینی تحت هیچ شرایطی سه ماه اول نباید ورزش کرد؟پیاده روی چی؟بدنمون خشک میشه که اینجوری

من پیاده روی چند بار رفتم بعدش خیلی زیر دلم درد گرفت راستش! البته شاید جفت من پایین بوده اینجوری بود نمیدونم ولی معمولا سه ماه اول انگار نباید سخت گرفت و ورزشی کرد 

من حامله ک بودم ینی نمیدونستم 😂باشگاه میرفتم اونم تی آر ایکس کار میکردم ورزش سختیم هس😂

اووووه منم بدنسازی میرفتم دیگه بعدش که فهمیدم‌حامله ام به همه گفتم این بچه نمی مونه😂 باوزنه های ده بیست کیلویی که من میزدم

تازه رازیانه هم دم کرده بودم خورده بودم 

منم تو ان تی جفتم سرراهی بود یکم استراحت کردم 18هفته رفت بالا خداروشکر ولی عاشق ورزشم هر روز چند د ...

منم بعز یکماه دیگه سونو دارم خداکنه مال منه با بزرگ تر شدن رحم بره بالا منم عاشق ورزشم، دکترم که امروز آب پاکی رو ریخت گفت اگر جفتت نره بالا حتما سزارینی میشی

من پیاده روی دارم از همون اولم داشتم 

منم پیاده روی رو داشتم و دارم اما ورزش برای زایمان طبیعی میخام البته انشاا... که طبیعی باشه

اووووه منم بدنسازی میرفتم دیگه بعدش که فهمیدم‌حامله ام به همه گفتم این بچه نمی مونه😂 باوزنه های ده ...

منم چربی سوزی میخوردم کلی ورجه وورجه.آخرش تو آینه زل زدم به خودم دیدم اول پهلو نداشتم الان پهلو درعاوردم سرراه بی بی خریدم اومدم خونه تست کردم مثبت شد😂

همه کسم دخترم❤