2777
2789
عنوان

قطع ارتباط با فامیل شوهر

313 بازدید | 25 پست

سلام خانوما خسته نباشید حالتون چطوره

قضیه از این قرار که شوهر من یه دخترخاله داره که ازدواج کرده و من بنا به دلایلی اصلا دوست ندارم باهاشون رفت و امد کنم ولی اونا خیلی زود به زود میان خونه ما چیکار کنم دیگه نیان لطفا راهنماییم کنید اصلا ازشون خوشم نمیاد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنگ زدن بیان بهونه بیار چندبار که این کارو کنی میفهمن نمیخوای رفت و آمد کنی

اومدنی خونمون به من زنگ نمیزنن به شوهرم زنگ میزنن که داریم میایم خونتون

شوهرت میتونه بهونه بیاره؟؟

اگر نه که تو واسه شوهرت بهونه بیار تا کنسلش کنه اگر بازم نمیگه. وقتی اومدن بگو امروز حالم خوب نبود یا کار داشتم و خوب پذیرایی نکن و ساکت بشین. 

راه آخرم بی محلیه

من که به تو نارو نزدم حضرت عشق/پس چرا زندگی ساده من ریخت بهم
شوهرت میتونه بهونه بیاره؟؟ اگر نه که تو واسه شوهرت بهونه بیار تا کنسلش کنه اگر بازم نمیگه. وقتی اوم ...

آخه شوهرم دوست داره باهاشون رفت و امد کنه ولی من متنفرم ازشون 

برا منم همینن خوشم از ریخت هیچ کودومشون نمیاد اصلا نه شماره مو دارن نه شمارشونو دارم ، به همسرم تلفن میکنن میخاییم بیاییم یه هفته بمونیم اونم میگه بفرما ، بعدشم من بزار بردار بشور میکنم بعدشم میرن میگن خانومش بلد نبود غذا درست کنه و هزار حرف مفت دیگه و این چرخه هرز همچنان ادامه داره البته یکسالی میشه یکی از چرخ دنده ها شو خراب کردم نچرخه